یک نماینده مجلس فاش کرد
یکی دیگر از بزگترین پرونده های فساد اقتصادی روشد ک پروژه طوبی
رکنا: با یک سفته صد میلیارد وام گرفتند و در زمین های بکر برج سازی کردند ، یکی از پرسر و صدا ترین پرونده های فساد به پرونده طوبی مشهور است .
رکنا اقتصادی: تعداد پروند های فساد مالی ، رشوه خواری و رانت خواری اگر چه یکی دوتا نیست اما هیچ کس به طور دقیق نمی داند که چند پرونده در این زمینه ها وجود دارد باین حال عزت اله یوسفیان پرده از روی یکی از این پرونده ها برداشته است .مدتهاست، موضوع مفاسد اقتصادی و مقابله با دانه درشتها مطرح است؛ اما هر چه زمان بیشتر می گذرد، رنگ و روی مبارزه با این افراد نیز کمرنگ تر می شود؛ هر چند در سال های گذشته برخی افراد سرشناس در فساد اقتصادی دستگر و محاکمه شده اند، با توجه به شواهد موجود به نظر می رسد، حجم فساد بسیار بیشتر از چیزی است که عنوان می شود.
تابناک نوشت: افرادی مانند بابک زنجانی ها و امیر منصور آریا آنقدر زیاد هستند و در سیستم اقتصادی آنچنان ریشه دوانده اند که گاهی شناسایی و دستگیری آنها هزینه های بسیاری را حتی به نظام سیاسی کشور نیز وارد می کند.
به نظر می رسد، یکی از عوامل اصلی ایجاد فساد در کشور نیز همین موضوع است و به گفته کارشناسان، گاهی افرادی با نفوذ سیاسی و رانت های ویژه، کارهایی می کنند که هزینه مبارزه با فساد را در کشور بالا می برند. نمونه های زیادی از این موارد در ستاد مبارزه با فساد اقتصادی به چشم می خورد.
عزت الله یوسفیان ملا، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس و عضو ستاد مبارزه با فساد در خصوص چند نمونه از این فسادها در کشور پرده برداشته است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با تابناک در خصوص پر سر و صداترین پرونده ای که در ستاد مطرح شد، ولی رسانه ای نشد، گفته است: مواردی از این دست زیاد بوده اند اما مهم ترین آن مربوط به پرونده زمین های طوبی بود.
این نماینده مجلس یادآور شد: چند سال پیش، زمین هایی برای طرح طوبی در نظر گرفته شد و در مجلس ششم تصویب کردند که موقع دریافت وام نیازی به ارائه سند وجود ندارد و سفته کافی است. این مصوبه بدترین اتفاق ممکن بود.
وی ادامه داد: عده ای با استفاده از این مصوبه با یک سفته، 100 میلیارد وام می گرفتند و زمین هایی بکر را تصرف می کردند و بعد از ساخت و سازهای کلان آن را با قیمت های بسیار بالایی به مردم می فروختند.
دومین اتفاق بسیار بدی که افتاده بود این بود که می گفتند سفته هم نمی خواهد؛ همان طرح را بیاورید و گرو بگذارید. طرف صد هکتار زمین بین تهران و کرج گرفته که طرح طوبی یعنی کاشت درخت و فضای سبز را انجام دهند. گردو می کاشتند که چند ساله بار می داد و هم فضای سبز بود و هم منبع درآمد. خب گفتند همان پروژه را گرو بگذارد. زمین دولت را گرو گذاشت و بعد رفت در همان زمین برج ساخت. گفتیم برخورد شود، گفتند صدها نفر در این برج نشسته اند برویم یقه چه کسی را بگیریم.
این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه چند نفر این کار را انجام داده اند، گفت: تنها یک نفر این کار را انجام داد، البته همه چیز درباره آن فرد مشخص است و همه هم می دانند که آن فرد کیست. جالب است بدانید که این فرد وابسته به مقامات یا مسئول خاصی هم نبوده و تنها با رانت توانسته بود این کارها را انجام دهد؛ اما به دلیل اینکه نمی خواهم با کسی درگیر شوم این موضوع را رسانه ای نمی کنم.
این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه آیا این موضوع در ستاد فعلی مطرح شده است، گفت: بله. از این دست مسائل فراوان اتفاق افتاده، ولی چطور می شود پیگیری کرد.
وی با بیان اینکه یکی از عوامل فساد در کشور مربوط به معوقات بانکی است نیز گفت: در مورد معوقات نامه دادیم به جهانگیری، جواب آن را آقای پالیزدار داد؛ یعنی اینقدر ایشان نسبت به این مسائل بی اعتنا هستند. ما تنها در نامه گفتیم اسامی این افراد را اعلام کنید؟ گفتند نه.
وی خطاب به مسئولان افزود: اگر شما که تصمیم نمی گیرید حداقل بگذارید افکار عمومی تصمیم بگیرند. مردم بدانند که وقتی یک نفر نیازمند 4 میلیون تومان وام است، فلان آقا میلیاردها تومان معوقه دارد. این بد است؟ در نامه اشاره کردیم دارندگان معوقات بانکی بیش از یک میلیارد تومان دقیقا شناسایی و بررسی شود و راهکار وصول مطالبات با هر یک از بدهکاران در ستاد و با حضور مدیران بانک ها اتخاذ شود و اسامی بدهکاران که عمدا ادای دین نمی کنند با تصویب ستاد اعلام شود. خب چه عیبی دارد؟ در بند یک جواب دادند که ابهام دارد و قابل بررسی نیست.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر