نقش وراثت در ابتلا به موخوره

دکتر غلامرضا عشقی، اظهار کرد: افرادی که یکی از اعضای خانواده‌شان مبتلا به موخوره است، امکان ابتلا به موخوره نیز در او افزایش می‌یابد.

وی افزود: علاوه بر ارث که مهم‌ترین علت ابتلا به موخوره است، عوامل دیگری نظیر استفاده بیش از اندازه از سشوار، قرار گرفتن در معرض آفتاب، رنگ مو، دکلره، فر کردن موها، استفاده از ژل و اتو مو در ایجاد و تشدید موخوره نقش بسزایی دارد.

عشقی با بیان اینکه موخوره به وضعیتی گفته می‌شود که در آن موها حالتی دوشاخه پیدا می‌کند و تا زمانی که کوتاه نشود موخوره نیز تا انتهای ریشه مو ادامه پیدا خواهد کرد، افزود: به علت بلندی موها شیوع موخوره در خانم‌ها بیشتر از آقایان است.

این متخصص پوست و مو گفت: بهتر است افرادی که دچار موخوره شده‌اند پس از استحمام یک میلیمتر از انتهای موهای خود را با روغن زیتون چرب کنند، این امر به بهبود و عدم تشدید موخوره کمک می‌کند. همچنین تغذیه مطلوب و مصرف پروتئین، ویتامین‌ها، املاح و نوشیدن آب کافی در پیشگیری و درمان موخوره بسیار تاثیرگذار است.

وی با بیان اینکه کراتینه کردن موها هیچ تاثیری در روند بهبود موخوره ندارد، تاکید کرد: کوتاه کردن موها یکی از بهترین روش‌های درمان موخوره است. افراد از جدا کردن موهای دوشاخه شده خود به شدت خودداری کنند؛ چراکه این امر موجب تشدید موخوره در افراد می‌شود.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.