دامپزشکی استان برای انجام اقدامات شایسته به جامعه هدف، نیازمند افزایش نیرو میباشد

به گزارش رکنا از لرستان؛ دکتر مصطفی زبردست با اعلام این خبر گفت : به لحاظ امکانات و خودرو، بیش از ۱۹ خودرو به ناوگان حمل و نقل دامپزشکی استان اضافه شده است و هم‌اکنون به لحاظ خودرویی مشکل نداریم.

وی اضافه کرد:حجم عمده‌ای از خدمات دامپزشکی را همکاران انجام می‌دهند و برخی از خدمات نیز توسط خرید خدمت به همکاران بخش خصوصی واگذار شده است تا کارها سریعتر انجام و علاوه بر ایجاد اشتغال، نظارت کامل برعهده دامپزشکی لرستان است.

مدیرکل دامپزشکی لرستان بیان کرد: حجم عمده‌ای از خدمات را همکاران انجام می‌دهند ولی با این اوصاف با کمبود نیرو مواجه هستیم.

زبردست با بیان اینکه لرستان دارای بیش از ۳۰۰۰ روستاست که اکثر آنها صعب‌العبور هستند و همچنین بیش از ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار دام عشایری در استان وجود دارد که بیشتر اوقات سال خود را در اطرف پلدختر، خوزستان و ایلام سپری می‌کنند و دامپزشکی استان برای ارائه خدمات و اقدامات لازم نیازمند افزایش نیروست.

زبردست گفت: سال گذشته، ۹ دکتر و کارشناس دامپزشکی را جذب کردیم و هم‌اکنون نیز در حال رایزنی هستیم تا همکاران شاغل در بخش دولتی بیش از گذشته به لحاظ تجهیزات تامین و تعداد آنها را افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون در تمام بخش‌های استان هم نمایندگی بخش دولتی دامپزشکی و هم درمانگاه و داروخانه بخش خصوصی داریم، افزود:  این امکانات در سپیدشت، زاغه، کاکاوند و شول‌آباد مستقر هستند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان یادآور شد: همچنین در قسمت‌های محروم استان نمایندگی بخش دولتی دامپزشکی و هم درمانگاه و داروخانه بخش خصوصی مستقر هستند تا این اقدامات با هدف ارائه خدمات به صورت سریع و عادلانه در اختیار بهره‌برداران قرار گیرد.

 

مهدی زکی پور / لرستان

 

کدخبر: 942516 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟