شرکت‌های دانش بنیان، قوای پیشران اقتصاد ایران خواهند بود

به گزارش رکنا از همدان، مهدی حیدری در جریان بازدید اعضای کمیسیون و کمیته فنی عمرانی شورای شهر از کارخانه دانش بنیان بتُن صنعت بریس ( واحد تولیدی ریل راه آهن) فعالیت این شرکت را قابل تقدیر دانست و افزود: یکی از مهمترین مقوله‌ها در مدیریت اقتصادی شناخت نیازها و عرصه کسب و کار است و نیاز اصلی استان و شهر همدان هم استنباط و تفکیک تخصص‌های مختلف و بکارگیری جوانان نخبه برای ورود به عرصه عمل و خدمت رسانی است. حیدری با بیان اینکه امروز راه برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور استفاده از فناوری ها و صنایع دانش بنیان است، اضافه کرد: با تورم لگام گسیخته اقتصادی در سال های اخیر، تولید با استفاده از فناوری دانش بنیان ارتقای بهره وری و صرفه اقتصادی به دنبال دارد و فناوری پویا و تاثیرگذار دانش بنیان می‌تواند کشور را متحول کند و در این بین نقش نخبگان و فعالان اقتصادی انکار ناپذیر است.

وی با اشاره به موفقیت‌های شرکت بتُن صنعت بریس در استفاده از ظرفیت و توان نخبگان و جوانان استان، اظهار داشت: آنچه در مجموعه این شرکت دیده شد برای رسیدن به اهداف والا و توسعه کشور است و اقدام آنها کمتر از جهاد نیست و این جهاد امروز مرزهای اقتصادی را حفظ می‌کند و رونق اقتصادی را رقم می‌زنند که استعمارگران دنیا به دنبال زمین زدن آن هستند. اینکه با همت و تلاش نخبگان «شرکت بتُن صنعت بریس» گام مهمی در توسعه‌ زیرساخت ریلی کشور با همکاری دانشگاه بوعلی سینای همدان برداشته و ارتقای زیرساخت ریلی کشور به موازات دیگر حوزه‌های فنی صنایع ریلی از همدان نیز کلید خورده برای استان همدان و ما باعث افتخار است.

حیدری با بیان اینکه شرکت بتُن صنعت بریس فعالیت‌های دانش محور را ارج نهاده است، اظهار داشت: این شرکت با تفکری دانش‌بنیان در راستای ارتقای کیفی تولید محصولات ریلی فعالیت می‌کند و می تواند با اختراعات و تولیدات نوین صنعت ریلی را متحول کند.

حیدری با بیان اینکه واحدهای تولیدی موفق همچون این شرکت باعث پویایی استان می‌شوند ،اضافه کرد: رونق تولید و کسب و کار و در کنار فعالیت‌های دانش بنیان دقیقاً مقوله‌ای است که تمامی نقشه‌ها و دسیسه‌های دشمنان را خنثی می‌کند بر این اساس می توان گفت رونق اقتصادی در سایه‌سار فعالیت‌های دانش بنیان محقق می‌شود که شرکت بتن صنعت بریس با استفاده از افراد نخبه این زمینه وارد شده و موفقیت‌هایی را نیز کسب کرده است و این نشان از اعتماد به فرزندان و جوانان نخبه‌ای است که موفقیت و اختراعات آنها توانسته بسیاری از گره‌های اقتصادی را باز کند.

وی گفت: به عنوان یک مثال، بهره‌گیری از فناوری دانش بنیان برای مدیریت مصرف آب در این شرکت اقدام قابل توجهی است که این شرکت با استفاده از نظرات نخبگان به آن دست یافته است و این موفقیت خود یک هنر است و افتخاری برای ماست که اتلاف منابع آبی این کارخانه، چند ده هزار لیتر صرفه جویی را به دنبال داشته است.

رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان تکریم تولید کنندگان موفق را تکریم ارزشها دانست و گفت: انسجام ، خودباوری و اعتماد به توان و ظرفیت جوانان از امتیازهای شرکت بتُن صنعت بریس است که ما می‌توانیم آن‌را به عنوان الگو در جامعه ترویج دهیم.

وی ادامه داد: وظیفه دیگر ما تقویت و کمک به مجموعه‌های دانش بنیان است ما به عنوان نمایندگان مردم در شورای اسلامی شهر باید کمک و حمایت کنیم تا این اعتمادها تقویت شوند.

مهدی حیدری عمده‌ترین درآمد پایدار شهرداری‌ها را استفاده از منابع مالی مالیات بر ارزش افزوده برشمرد و یادآور شد: توسعه مجموعه‌های اقتصادی بومی، در واقع کمک پایدار به مدیریت شهری است چرا که واحدهای پویا و فعال اقتصادی در افزایش درآمد شهرداری‌ها بسیار موثر هستند.