استان کردستان  درحوزه عفاف و حجاب جزو رتبه های مناسب کشور است/کار عالمانه‌ی توام بامحبت موجب گسترش حجاب
 می شود

به گزارش رکنا از کردستان؛مهدی رمضانی در جلسه کارگروه هماهنگی و ساماندهی وضعیت پوشاک و محصولات حجاب استان کردستان، گفت:تامین لباس و لوازم مربوط به حجاب یکی از حلقه های مربوط به زنجیره نهادینه سازی عفاف و حجاب است و از یک جهت در ردیف های ثانویه دغدغه‌ها قرار دارد، بلکه اولویت تغییر ذهنیت ها در این خصوص از دیگر بخش‌ها مهمتر و اولاتر است.

وی با بیان اینکه حجاب و عفاف از ضروریات شریعت اسلام و نیز مطابق با عقل و فطرت انسانی است و بر همین اساس در فرهنگ ما نهادینه شده است،افزود:براساس داده‌ها و پژوهش‌های انجام گرفته  اگر مسئله  حجاب نادیده گرفته شود مابقی نمادها و نشانه‌های جامعه اسلامی دچار فروپاشی و به نهاد خانواده  آسیب خواهد رساند و فاجعه اخلاقی صورت گرفته در برخی کشورها بر اساس آمارهای سازمان های بین المللی کاملا قابل تحقیق است.

رمضانی اُنس با بی‌حجابی برای جامعه را خطرناک و زنگ هشداری برای جامعه دانست و گفت:بسیاری از بانوان شل حجاب دارای فطرت های پاک هستند و کیفیت و نحوه برخورد ما  می تواند آنها را در این رابطه آگاه کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با بیان اینکه استان کردستان  درحوزه عفاف و حجاب جزو رتبه های مناسب کشور است، اظهار کرد: بعد از اغتشاشات نیز باز به نسبت برخی استانها وضعیت بهتری داریم ، هرچند که شرایط حال حاضر نیز رضایت بخش نیست و در این خصوص نیازمند کار فرهنگی اثرگذار هستیم.

وی اضافه کرد: در مواردی از کشف حجاب ها بعضا لجاجت هایی از طرف نوجوانان انجام می‌شود که شاید یکی از وجوه آن اقتضائات سنی این طیف بوده که اگر با کار عالمانه و محبت آمیز با آنان مواجهه صورت گیرد؛ قطعا وضعیت جامعه به حالت نرمال بازخواهد گشت.

رمضانی در ادامه با بیان اینکه  محصولات تولیدی مربوط به حجاب دارای سه ضلع تولید،عرضه ومصرف است، گفت: اکثر پوشاک مصرفی استان  از دیگر نقاط کشور وارد می شود بر همین اساس باید توجه کنیم تا  هر پوشاکی در استان عرضه نشود که این مهم وظیفه اصناف و اتحادیه‌ها و پلیس اماکن است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان یادآوری کرد:در حوزه مصرف هم احتیاج به یک کارتبلیعی و فرهنگ‌سازی داریم که این امر وظیفه رسانه‌ها و به خصوص صداوسیما است که گلایه هایی نیز در این رابطه وجود دارد که ضرورت دارد نسبت به اصلاح رویکردها اقدام شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان نیز در این جلسه با اشاره به کمبود مراکز عرضه ملزومات لباس اسلامی در سطح استان، گفت: در حال حاضر پیدا کردن لباس‌های مناسب و برازنده زن ایرانی در جامعه کم است و بانوان ما در این زمینه با مشکل مواجه هستند.

زینب زاله افزود: همچنین لباس‌هایی که این چهارچوب را داشته باشند نسبت به سایر لباسهای دیگر قیمت بالایی دارند لذا باید بستری برای طراحی لباس‌هایی متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی برای بانوان ما بویژه دختران جوان و نوجوان فراهم شود که علاوه بر پوشش مناسب، متناسب با سن آنان نیز باشد.

وی همچنین خواستار راه اندازی فروشگاه پوشاک ایرانی اسلامی در استان شد و گفت: این فروشگاه باید اجناس با کیفیت و با قیمت مناسب عرضه کند که به اتاق اصناف واگذار شده است، ضمن اینکه انتظار می رود نظارت لازم بر مراکز تجاری و عرضه پوشاک انجام شود.

 

کویستان عبدالحکیمی/کردستان