۳۰ درصد کاغذ کشور در قم مصرف می شود

به گزارش رکنا از قم، امیرعلی عموزاده روز یکشنبه در جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده، با ارائه گزارشی از ظرفیت‌های فرهنگی در قم، افزود، در حال حاضر یک هزار و ۴۴۲ ناشر در این استان فعال هستند و سالانه برای انتشار ۱۱ هزار عنوان کتاب مجوز صادر می‌شود.

وی اضافه کرد، قم نخستین استانی است که دارای شهرک چاپ و نشر است و بعد از تهران بیشترین محصولات را در حوزه نشر عرضه می‌کند.

وی بیان کرد، ۵۰۰ موسسه تک منظوره و چندمنظوره توانمندی خاصی را به مجموعه‌های فرهنگی قم اضافه کرده است و ۶۰۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد که در سطح استان پراکنده هستند، فعالیت‌های بسیاری انجام می‌دهند.

عموزاده ادامه داد، ۱۱ انجمن هنری، ۲۰۰ کانون تبلیغاتی، ۵۰ موسسه فیلم‌سازی، ۴۰ آموزشگاه آزاد هنری، وجود موسسات قرآنی بین‌المللی و فاخر استانی از جمله موسسه علامه طباطبایی و آیت‌الله جوادی آملی از جمله ظرفیت‌های این استان در حوزه فرهنگی و هنری است.

به گفته وی، حضور اتباع و مهمانان خارجی در استان قم رسالت فرهنگی ما را ده چندان می‌کند و ظرفیت‌ها و فرصت‌های خوبی را ایجاد می‌کند؛ برای استفاده از این فرصت‌ها باید منابعی را تامین کنیم.

وی تصریح کرد، همگرایی، هم سویی و همدلی بین استاندار، معاونان استاندار، نمایندگان و دستگاه‌های فرهنگی و هنری بزرگ‌ترین نقطه قوت استان قم است.

نظری/ قم