به گزارش رکنا از یاسوج، سید علی احمدزاده در چهارمین نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه با اشاره به هماهنگی میان خود و نمایندگان مردم در مجلس گفت: هماهنگی میان نمایندگان مجلس و نماینده دولت در استان در پیگیری اعتبارات فوق‌العاده تاثیرگذار بوده است اما گاهی کم‌لطفی می‌شود که انتظار دارم این موارد استمرار پیدا نکند. 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه از وحدت درون استانی متضرر نمی‌شویم به پیگیری‌های همه جانبه و بی‌امان برای افزایش و جذب اعتبارات استان خبر داد و افزود: اعتبار آبرسانی روستایی از محل محرومیت‌زدایی ۲۱۰ میلیارد تومان بود اما در این حوزه آنقدر موفق عمل کردیم که به ۹۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد. 

وی عنوان کرد: افزایش بیش از ۹۰۰ میلیاردی اعتبارات آبرسانی در حالی بوده که کل اعتبارات عمرانی استان بیش از هزار میلیارد تومان است پس وقتی می‌توانیم در یک رقم تغییر ایجاد کنیم یعنی ما می‌توانیم. 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به جلسه گذشته شورای برنامه‌ریزی اشاره و با بیان اینکه تذکر دادیم که اعتبارات جذب شود گفت: تذکر برای جذب اعتبار به این خاطر بود که اعتبارات به سختی گرفته می‌شود لذا مدیران مراقب باشند که اعتبارات برگشت نخورد اما برخی‌ها نوشتند ۶۸۰ میلیارد تومان اعتبار در شرف برگشت است که از رسانه‌ها می‌خواهم واقعیت جلسات را بیان کنند. 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اعتبارات ۱۴۰۰ برگشت نخواهد خورد و همه اعتبارات جذب می‌شود عنوان کرد: فرمانداران و مدیران همه پای کار هستند و مشکلی در جذب اعتبارات نخواهیم داشت. 

احمدزاده با اشاره به اینکه مجلس مصوبه‌ای مبنی بر فرصت دو ماهه جذب اعتبارات برای کل کشور داشته خطاب به مدیران استان گفت: دو ماه فرصت برای جمع کردن کار است اما وعده ما با مدیران پایان تیرماه است، اعتبارات در پایان تیرماه جذب شود ما هم بررسی می‌کنیم که اعتباری از قلم نیفتاده باشد. 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه سخنان خود با بیان اینکه وظایف مدیران در برشی به اداره‌کل مربوطه ابلاغ شود، گفت: مدیران قانون بودجه ۱۴۰۱ را مطالعه و وظیفه قانونی خود را استخراج کنند. 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به وضعیت درختان بلوط و درگیری با آفات پروانه برگ‌خوار و کرم جوانه خوار اشاره و عنوان کرد: بالغ بر ۵۰ هزار هکتار از جنگل‌های استان درگیر این آفات هستند. 

وی با بیان اینکه در مبارزه با آفات درختان بلوط هیچ کوتاهی صورت نگرفته گفت: سم‌پاشی درختان موجب از بین رفتن دام و طیور و کشاورزی می‌شود بنابراین باید در این زمینه علمی کار شود و محلول‌پاشی بصورت علمی انجام گیرد، ضمن اینکه در دیدار با رئیس سازمان جنگل‌ها ۲۰ میلیارد برای استان مصوب و قرار شد آقای نوبخت در اولین فرصت به استان سفر کنند. 

مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویر احمد در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه در زمینه جذب اعتبارات اسناد خزانه هنوز دغدغه داریم به مشکلات عدیده شهرداری‌ها اشاره کرد و یادآور شد: دستگاه‌ها مطالبات شهرداری‌ها را که در بدترین شرایط هستند پرداخت کنند تا در چهره شهرها تغییر و تحول ایجاد شود در غیر این صورت شهرداری‌ها می‌توانند حساب دستگاه را مسدود کنند. 

احمدزاده در خصوص تعهد استان مبنی بر ایجاد ۱۳ هزار و ۵۲۰ شغل در ۱۴۰۱ افزود: با مشارکت اتاق ایران کنگره بین‌المللی اشتغال در استان تشکیل و از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برای حضور در استان دعوت می‌شود که می‌طلبد همه خصوصا مردم در این زمینه حمایت کنند. 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر لزوم پیوست فرهنگی و زیست محیطی پروژه‌ها تاکید و با بیان اینکه بخش فرهنگی و اجتماعی باید جدی گرفته شود گفت: مدیران از فرصت توانمندی نمایندگان برای جذب اعتبارات استفاده کنند. 

وی برای استفاده از ظرفیت ماده ۱۶ و ۱۸ قانون برای ایجاد اشتغال تاکید و عنوان کرد: استان به کارگاه عظیم کاری تبدیل شده و پروژه‌های آبرسانی، کشاورزی، برق، بیمارستان‌ها و سایر حوزه‌ها فعال هستند اما از مدیران می‌خواهم برای جذب سهم استان از اعتبارات ملی بیشتر تلاش کنند. 

احمدزاده همچنین به مدیران حوزه علمیه استان توصیه کرد؛ از ظرفیت نماینده ولی فقیه در استان و نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری برای اخذ اعتبارات فرهنگی استفاده کنند. 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پایان سخنان خود به سفر فتاح رئیس بنیاد مستضعفان اشاره و خاطرنشان کرد: تفاهم‌نامه هزار میلیاردی میان استان و بنیاد مستضعفان امضا شده که راه‌اندازی گاوداری سه هزار راسی، احداث دو هزار خانه برای محرومان و همچنین ساخت خانه برای خانواده‌های سه معلولی از جمله تعهدات بنیاد مستضعفان است. 

انتهای پیام/