استاندار کردستان:
توزیع اعتبارات بر مبنای الزامات قانونی و نهایت عدالت بوده است / اهتمام مدیران دستگاههای اجرایی بر جذب حداکثری اعتبارات ملی باشد / توفیق در وفاق و همدلی است / رسیدگی به درخواستهای کوچک مردم در سایه تصمیمگیرهای بزرگ مدیران گم نشود
رکنا: استاندار کردستان گفت: در توزیع اعتبارات استانی تمامی الزامات قانونی و نهایت عدالت در نظر گرفته شده است و اهتمام مدیران اجرایی استان باید بر جذب حداکثری اعتبارات ملی باشد.
به گزارش رکنا از کردستان؛ اسماعیل زارعی کوشا روز پنجشنبه در سومین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار داشت: با توجه به محدودیت اعتبارات، تمامی الزامات را در نظر گرفته ایم تا شاخص های توزیع بر مبنای فرمولهای علمی باشد.
وی با اشاره به وجود مناطق کمتر توسعه یافته حتی در قلب شهر سنندج، خواستار این شد که نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی تلاش کنند تا اعتبارات مناطق محروم مشمول تمامی نقاط استان شود.
استاندار کردستان یکی دیگر از بخش های تامین و تجهیز منابع سرمایه را از محل بخش خصوصی، تسهیلات و اعتبارات در اختیار وزارتخانهها برشمرد و تاکید کرد: باید با ظرفیت سازی مناسب نهایت استفاده از این اعتبارات شود و رسالت تکلیف بزرگی که مدیران اجرایی استان دارند، تلاش برای جذب اعتبارات ملی است که مدیریت ارشد استان و نمایندگان مجلس هم در این راه با آنان همراهی خواهند کرد.
زارعیکوشا با تاکید بر تسریع در تشکیل کمیته برنامه ریزی شهرستانها، با دبیری نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و حتی الامکان در زمان حضور نمایندگان حوزه انتخابی ، اظهار داشت: این مساله بخاطر رعایت الزامات، چارچوبها و تکالیفی است که در قانون مقرر شده و باید با اشراف کامل یک مجموعه تخصصی باشد که همان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان است.
وی ظرفیتهای قانونی مانند ماده ۵۶ را، فرصت مناسبی برای تکمیل و اجرای طرحهای بزرگ دانست و اختصاص ۳۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای خط انتقال سدقوچم از محل این ماده در سال گذشته را نمونهای برای بهرهگیری از این ظرفیت اعلام کرد.
استاندار کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت نواحی حاشیه نشین بهویژه در سنندج اشاره کرد و گفت: در کنار ناحیه منفصل شهری نایسر، نواحی آساوله و ننله هم مشکلاتی دارند ولی جمعیت ساکن در نایسر با برخی از مرکز شهرستانهای استان برابری می کند و حتی بیشتر است که بنا داریم بخشداری مرکزی سنندج در این ناحیه مستقر شود تا مدیریت متمرکزی داشته و از وضعیت رهاشدگی فعلی، خارج شود.
استاندار کردستان به اعتبارات محرومیت زدایی اشاره کرد و افزود: ظرف ۳۰ ماه مشکل تنش آبی ۱۶۹ روستای استان با کمک بسیج سازندگی و با ۵۲۷ میلیارد تومان اعتبار رفع می شود که ۵۰درصد آن تاکنون تخصیص یافته است و روند اجرایی آن بصورت هفتگی پیگیری می شود.
وی با بیان اینکه جابجایی اعتبارات باید با هماهنگی و اطلاع فرمانداران شهرسانها صورت گیرد، افزود: باید گزارش تخصیصها به شهرستانها ارائه شود و تمامی تغییرات با نظر رییس کمیته برنامهریزی شهرستانها باشد.
زارعیکوشا به ظرفیت صندوق پیشرفت و عدالت با ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار اشاره و بر لزوم طراحی دقیق و موشکافانه برای هزینه کرد آن تاکید کرد و افزود: این اعتبار می تواند اهرمی برای تامین ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار دیگر از محل تسهیلات باشد.
وی تاکید کرد: از این تسهیلات برای اجرای دیگر طرحهای سرمایه گذاری حیاتی استان می شود بهره برد تا به رشد اقتصادی ۸ درصدی تعیین شده استان دست یافت.
وی گفت: همایش رشد اقتصادی کردستان بعد از سفر رییس جمهوری با دعوت از وزرا و صاحبنظران برگزار می شود تا با انسجام و برنامه ریزی، نقطه عزیمت مسیر بسیار مهم حرکت استان برای تحقق رشد اقتصادی ، از امسال تعریف و بررسی شود.
استاندار کردستان درباره سفر رییس جمهوری به کردستان اظهار داشت: پروژهای سفر برای تخصیص اولیه به سازمان برنامه و بودجه پیشنهاد شده که چیزی حدود یکهزار میلیارد تومان را شامل می شود.
زارعیکوشا هر توفیقی را مستلزم وفاق و همدلی دانست و افزود: انتظار این است که با انسجام و همدلی بیشتر از گذشته، مجموعه اجرایی استان تمام توان خود را صرف توسعه کرده و از ورود به مباحث حاشیه ای پرهیز کنند چرا که نتیجه آن از دست رفتن فرصتها و آسیب به مردم است.
استاندار کردستان تاکید کرد: با وجود تفاوت در نگرشهای کارشناسی، امروز در مجموعه استان تعامل بسیار خوبی بین همه ارکان اداری و اجرایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی وجود دارد.
وی با بیان اینکه باید به کوچکترین درخواستهای مردم توجه جدی داشته باشیم، افزود: ورود به موقع به بررسی و رفع مشکلات مردم از فرصتهایی است که نباید در سایه تصمیم گیریهای بزرگ گم شود.
کویستان عبدالحکیمی /کردستان
ارسال نظر