مبارزه جدی با اعتیاد خواسته عمومی و مسئولیتی اجتماعی باشد

به گزارش رکنا از یاسوج، سیدجواد هاشمی مهر در نشست مطبوعاتی روسای کمیته‌های تخصصی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: با اراده راسخ مسئولین، سمن‌ها و عزم مردمی در امر پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر می‌توانیم به نتایج بسیار رضایت بخش‌تری در استان برسیم. 

وی اظهار داشت: طی سال‌های اخیر این استان چندین بار رتبه برتر میان سایر استان‌های کشور را به جهت اقدامات مختلف پیشگیر، مبارزه و درمان با اعتیاد و بهبود بخشیدن به وضعیت معتادین کسب کرده که نتیجه تلاش گروهی بوده است. 

وی مواد مخدر و اعتیاد را ریشه عمده آسیب‌های اجتماعی در جامعه دانست که با هم افزایی و مشارکت جمعی می‌توان برای پیشگیری، مبارزه و درمان به نتیجه مناسبی رسید، گفت: اجتماعی و مردمی شدن و فعالتر شدن سمن‌ها در مبارزه با مواد مخدر قطعا کارسازترین راهبرد است. 

هاشمی مهر با اشاره به اینکه، نرخ شیوع اعتیاد در کهگیلویه وبویراحمد از متوسط کشور پایین‌تر اعلام و از پاکترین استان هستیم، گفت: تلاش جدی و اثر بخش متولیان و رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر اثر بخش بوده و باید تعمیم داده شود و استمرار یابد. 

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری به توجه داشتن به مناطقی که ضریب آلودگی و آسیب‌زایی بیشتری دارد، تاکید کرد و گفت: نظارت ها، کنترل و اقدامات عملکردی باید به گونه‌ای باشد که همه مناطق روستایی، بخش‌ها و شهرهای استان برای قاچاقچیان و توزیع کنندگان انواع مواد مخدر و معتادین بسیار ناامن گردد. 

وی استفاده بیشتر از ظرفیت گروه‌های ورزشی، هنرمندان، رسانه، یاریگران سلامت، مجامع خیرین در کنار تشکل‌های مردمی و مسئولین استان در امر پیشگیری، مبارزه با مواد مخدر و درمان اعتیاد تاکید کرد و گفت: با هم افزایی توان و امکانات در راستای این هدف می‌توان شرایط را بهتر و بیشتر بهبود بخشید. 

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی و رئیس کمیته مشارکت‌های مردمی مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد در استان به اقدامات و عملکرد این کمیته اشاره کرد و گفت: سال گذشته این کمیته هشت جلسه با ۴۲ مصوبه داشت که ۴۰ موردعملیاتی شدند و ۲ مصوبه در دست اقدام است. 

به گفته هاشمی مهر، در مجموع ۱۲۱ سمن و یا تشکل مردمی در این رابطه در استان فعالیت می‌کند که طی سال گذشته اقدامات خوبی داشته‌اند که منجر به کسب رتبه برتر استان شده است. 

وی به انجام تفاهمنامه با کمیته امداد حضرت امام (ره) برای رها شدگان از اعتیاد و بهبود یافتگان از آسیب‌های مواد مخدر در استان اشاره کرد و اظهار داشت: این تفاهمنامه با توجه به عملکرد موثر آن به عنوان پایلویت در کشور مطرح شد. 

معاون سیاسی امنیتی و احتماعی استانداری به اجرای ۱۳ طرح از سوی سازمان‌های مردم نهاد به کمیته مشارکت‌های مردمی اشاره کرد و افزود: برای ۷۵ نفر از بهبود یافتگان از اعتیاد شغل ایجاد شد. 

هاشمی مهر، ایجاد کارگاه‌های آموزشی، برگزاری ۲ همایش منطقه ای، تفاهمنامه با فنی و حرفه برای آموزش و پرداخت ۳۲۹ میلیون تومان بیمه را از دیگر اقدامات و برنامه‌های هدفمند در این خصوص بیان کرد.