آغاز عملیات سمپاشی درختان معابر و بوستانهای شهری همدان
رکنا:رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری همدان گفت: عملیات سمپاشی بهاره درختان با هدف دفع آفات گیاهی و حفظ سلامت و شادابی درختان در سطح معابر، فضاهای سبز و بوستانهای شهری همدان آغاز شد.
به گزارش رکنا به نقل از روابط عمومی سازمان سیما منظر و فضای سبز شهرداری همدان، حسین خانجانی با اعلام این خبر، اظهار کرد: عملیات سمپاشی درختان همه ساله با استفاده از دستگاههای پیشرفته توربولاینر و استفاده از روشهای نوین دفع آفات از جمله تلههای فرمونی و کارت زرد چسب دار به منظور کنترل و ردیابی و مهار و مدیریت آفات با محوریت این سازمان در سطح شهر همدان انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه سموم مورد استفاده دارای تاییدیه سازمان حفظ نباتات با حداقل آلودگی زیست محیطی و بیشترین تأثیر و پایداری است، افزود: درختان موجود در سطح شهر همدان طی یک نوبت سمپاشی می شود و اجرای این عملیات که از بامداد امروز(شنبه ۲۱ خرداد) آغاز شده به مدت هفت روز ادامه دارد.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری همدان با تاکید بر اینکه رشد گیاهان تحت تاثیر عوامل محدودکننده ای مانند آفات قرار دارد و عدم سمپاشی برای از بین بردن آنها موجب بروز آسیب و خشک شدن گیاهان و درختان می شود، اظهار داشت: با توجه به ضرورت حفظ سلامت شهروندان، در این عملیات از سمومی استفاده می شود که ضمن از بین بردن انواع آفات، کمترین خسارات را به محیط زیست وارد می کند.
خانجانی گفت: البته لازم است شهروندان هنگام انجام عملیات سمپاشی(برای مدت زمان محدود و چند ساعتی) از تردد در این اماکن خودداری کرده و پنجرههای منازل خود که مشرف به معابر هستند را نیز بسته نگه دارند، ضمن اینکه از پارک کردن وسیله نقلیه به ویژه خودروهای حاوی میوه و مواد خوراکی(فروشندگان سیار) در حاشیه معابر محل سمپاشی نیز خودداری کنند.
وی افزود: عملیات سمپاشی درختان براساس یک برنامه مدون و در مسیرهای از پیش مشخص شده انجام می شود و چنانچه شهروندان خواستار سمپاشی درختان حاشیه معابر منازل خود هستند، می توانند مراتب را از طریق سامانه ارتباطی ۱۳۷ شهرداری همدان به سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری اعلام کنند.
وی با بیان اینکه تاثیر سموم استفاده شده پس از ۱۰ روز مشخص می شود، اظهار داشت: سمپاشی درختان برای از بین بردن آفات گیاهی انجام می شود و کنترل و دفع حشرات مزاحم از قبیل (مگس و پشه) که به دلیل گرم شدن هوا و آلودگی محیط زیست رشد جمعیتی فزاینده ای دارند در حوزه کاری این سازمان نیست.
ارسال نظر