ترویج فرهنگ کار، کم کاری در میان جوانان از بین می برد

به گزارش رکنا از لرستان، علی جهانی امروز دوشنبه در جلسه هم اندیشی کاریابی های استان ، تکیه بر خودباوری، خوداتکایی و ترویج و تبلیغ فرهنگ کار را ضروری دانست و ، اظهار داشت : همیشه فرهنگ کار و تلاش برای کسب درآمد به عنوان بزرگ ترین پیش نیاز نیل به توسعه همه جانبه یک منطقه و کشور مطرح بوده است که این مقوله بسیار مهم باید در استان نهادینه شود .

 

وی بر لزوم تغییر دیدگاه‌های نسل جدید نسبت به فرهنگ کار و تلاش تاکید کرد و گفت : یکی از مهم‌ترین شاخص در زندگی هر انسانی که دین مقدس اسلام نیز روی آن تأکید بسیار زیادی کرده، تلاش و کوشش و استفاده‌ از دسترنج خویش برای تأمین روزی حلال است ، چرا کار به‌ عنوان یک سرمایه‌ی عظیم و اثرگذار، نقش مهمی در توسعه جوامع در عرصه‌های مختلف ایفا می‌کند.

 

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان لرستان تصریح کرد : متاسفانه فرهمگ کار و تلاش در بین جوانان و کارجویان استان بسیار ضعیف است و یکی از دلایل اصلی آن ضعف مهارت است که دانشگاهها در این زمینه باید از شروع مقطع تحصیلی با توجه به نیاز کار مهارت آفرینی کنند .

 

وی در ادامه به آموزشهای مهارتی فنی و حرفه ای در استاناشاره کرد و افزود : گسترش و افزایش این آموزشها و جذب جوانان و افراد جویای کار می تواند موجب رقابت سالم میان آنها در زمینه‌های مهارت فنی و حرفه‌ای و در نهایت شناسایی و کشف استعدادهای برتر و نخبگان مهارتی می‌شود.

 

جهانی با بیان اینکه جوانان و کارجویان برای گرفتن مدرک رو به گسترش است و کسب مدرک جای مهارت آموزی را گرفته است ، خاطر نشان کرد : ایجاد بستری مناسب برای ارتقای بیشتر مهارت‌های حرفه‌ای ، تکیه بر توانایی و مهارت های فردی و اینکه نباید کار را پشت میز نشینی دید ، سبب می‌شود تا اولاًک مبودها و نواقص به درستی شناسایی شده ، ثانیاً با برنامه‌ریزی مناسب در راستای رفع آنها تا رسیدن به سطح مهارت‌های کافی در جهت اشتغال و کسب درآمد تلاش نمود .

 

وی به روی آوردن کارجویان و جوانان به کار جمعی و گروهی تاکید کرد و گفت : تشکیل تعاونی در حوزه های مختلف می تواند یکی از راههای تجمیع سرکایه های خرد و تولید و در نهایت اشتغال شود که این مقوله مهم باید در لرستان فرهنگ سازی شود .

 

مهدی زکی‌پور/ لرستان