رئیس کل دادگستری استان کردستان :
شعب ویژه و تخصصی حمایت از اطفال و نوجوانان در دادگستری استان فعال است
رکنا: حجت الاسلام والمسلمین حسینی در آیین افتتاحیه کارگاههای نظام حمایت از اطفال و نوجوانان ویژه قضات و کنشگران محیط حامی کودک در سنندج اظهار داشت: پرونده های اطفال و نوجوانان در شعب تخصصی فعال در دادگستری استان و توسط قضات ویژه رسیدگی می شود
به گزارش رکنا از کردستان؛ کارگاههای نظام حمایت برای اطفال ونوجوانان با حضور حجت الاسلام دکتر هادی قائم مقام معاون حقوقی و امور مجلس و رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه، حجت الاسلام دکتر رهایی عضو هیات علمی دانشگاه مفید، رئیس کل دادگستری استان کردستان و معاونین ایشان در حوزه های مختلف، استاندار کردستان ، قضات و کنشگران محیط حامی کودک در استان در هتل شادی سنندج برگزار شد.
حجت الاسلام حسینی در ابتدای این مراسم ، ضمن تبریک دهه کرامت بیان داشت : در راستای حمایت از اطفال و نوجوانان در دادگستری استان کردستان ، فرآیند رسیدگی به این پرونده ها در شعب تخصصی و توسط قضات ویژه انجام می شود و خارج از فرآیند رسیدگی نیز دادستانهای استان و همچنین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز در حوزه حمایت از حقوق اطفال و نوجوانان فعال می باشند.
وی افزود : در باب حمایت از اطفال و نوجوانان در دستگاه قضایی استان توجه ویژه ای شده است و در این حوزه تمامی دستگاههای اجرایی نیز مسئولیت دارند .
حجت الاسلام حسینی تمرکز رسانه های معاند بر استان کردستان را ویژه و اختصاصی توصیف کرد و افزود: مقوله حمایت از اطفال و نوجوانان در استان کردستان می بایست با لحاظ شرایط خاص اقتصادی و معضلات اجتماعی مثل کم برخوردار بودن استان ، درآمد سرانه پایین استان و نرخ بالای بیکاری و همچنین امعان نظر به تمرکز رسانه های معاند بر این استان مورد توجه خاص و ویژه قرار گیرد و لذا در این راستا وظیفه تمامی دستگاههای حاکمیتی استان برنامه ریزی و آموزش در راستای خنثی کردن نقشه های دشمن است .
رئیس کل دادگستری استان خاطرنشان ساخت : برگزاری این کارگاههای آموزشی باید کاربردی ،خروجی محور و نتیجه تئوری و عملی داشته باشد و سبب شود تا جوامع هدف که همان کودکان و نوجوانان هستند دچار آسیب های اجتماعی کمتری شوند.
در ادامه این مراسم ، حجت الاسلام دکتر رهایی عضو هیات علمی دانشگاه مفید نگاه و رویکرد نسبت به حوزه اطفال و نوجوانان را ضروری دانست و اظهار داشت : یادگیری و مشارکت در این حوزه بسیار مهم است و این قشر از جامعه بزرگترین سرمایه اجتماعی هستند.
وی تضمین آینده را در گرو حراست از سرمایه گرانبهای کودکی ذکر کرد و افزود : رشد و تعالی جامعه مستلزم رعایت حقوق کودکان است و تمامی تصمیمات کشور باید رشد و حیات کودکان را تضمین کند.
حجت الاسلام رهایی تاکید کرد : باید با کرامت و تربیت درست و صحیح با کودکان برخورد شود تا در آینده شخصیت اجتماعی مناسبی داشته باشند .
عضو هیات علمی دانشگاه مفید افزود : نظام آموزشی نیازمند تحول در حوزه حمایت از اطفال و نوجوانان است.
در ادامه، اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان عدم آشنایی مدیران با قوانین حوزه کودکان و نوجوانان را یک خلا بزرگ دانست و اظهار داشت : تمامی مسئولین و مدیران وظیفه مراقبتی و حمایتی از این قشر از جامعه را دارند تا در دام آسیب های اجتماعی نیافتند .
استاندار کردستان افزود : زمانی که یک کودک یا نوجوان در دام آسیب های اجتماعی می افتد سبب می شود تا کل جامعه دچار آسیب شود و پیامد آن محرومیت جامعه از یک استعداد و نبوغ است.
زارعی کوشا تاکید کرد : استان کردستان در حوزه علوم دانش بنیان و اختراعات جایگاه بسیار خوبی در کشور دارد و خوشبختانه استعدادهای شگرفی در این حوزه بین جوانان استان وجود دارد که باید از آنها حمایت کرد.
شایان ذکر است که کارگاه های آموزشی نظام حمایت از اطفال و نوجوانان به مدت 3 روز در هتل شادی سنندج برگزار می شود و در این کارگاهها مباحث تئوری و عملی و قانون های این حوزه با تدریس اساتید کشوری آموزش داده می شود و در پایان به شرکت کنندگان گواهی معتبر اهدا می گردد.
کویستان عبدالحکیمی /کردستان
ارسال نظر