زارعی کوشا، تقویت اقتصاد مرزی کردستان در اولویت/زیرساختهای توسعه استان ارتقاء مییابند
رکنا: استاندار کردستان ضمن اشاره به ظرفیتهای متعدد این استان در مسیر توسعه، گفت: تقویت اقتصاد مرزی و بهره مندی از این ظرفیت برای کمک به توسعه استان یکی از اولویت های دولت سیزدهم است.
به گزارش رکنا از کردستان؛ دکتر اسماعیل زارعی کوشا در جریان نشست استانداران و مجمع نمایندگان استانهای کردستان، کرمانشاه، ایلام و همدان با رئیس جمهور اظهار کرد: کردستان ظرفیت های متعددی برای توسعه در اختیار دارد و ما تلاش می کنیم که از تمامی این ظرفیت ها برای کمک به توسعه این استان بهره برداری کنیم.
وی ضمن گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، گفت: مردم استان کردستان چه در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و چه بعد از آن همواره در راستای اعتلای نظام قدم برداشته و امروز این استان مظهر وحدت و همدلی در کشور است.
استاندار کردستان ضمن ارائه گزارشی از حضور ۷۰ روزه خود در این استان، عنوان کرد: در این مدت تلاش شده است که ضمن ارتباط و تعامل با اقشار مختلف مردم، از جمله علما و روحانیون، فعالان سیاسی و اجتماعی، نخبگان و چهره های علمی آرامش خوبی در کردستان حاکم شود.
وی با اشاره به خدمت رسانی صورت گرفته به مردم استان کردستان در عرصه های مختلف و تلاش در راستای حضور در بین آنها به بهانه های مختلف، یادآور شد: خوشبختانه در این ایام ما شاهد نزول رحمت الهی بودیم و دغدغه ها در خصوص تامین آب شرب فعلا برطرف شده اما با جدیت پروژه های انتقال آب را پی گیری می کنیم.
دکتر زارعی کوشا ضمن اشاره به کمبودهای استان در بخش های مختلف از جمله زیرساخت ها، گفت: یکی از اولویت های اصلی ما در استان شناسایی کمبودها و تحلیل فاصله استان لا متوسط کشوری در شاخص های مختلف است و در همین راستا از توانمندی همه نخبگان استان از جمله چهره های علمی و دانشگاهی استفاده خواهیم کرد.
وی ضمن اشاره به برخی از شاخص های توسعه در استان کردستان، یادآور شد: متاسفانه وضعیت شاخص های توسعه استان در مقایسه با سایر نقاط کشور مناسب نیست و در همین راستا ما تلاش خواهیم کرد که با ارتقاء زیرساخت های لازم، شاهد جهش اساسی در استان کردستان باشیم.
استاندار کردستان به دیگر موارد مهم در استان اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از اولویت های ما در استان مربوط به رفع موانع تولید و همچنین کمک برای احیاء واحدهای تولیدی تعطیل شده است و در این راستا از تمامی ظرفیت های قانونی نیز استفاده می شود.
وی به وجود مرزهای باشماق مریوان و سیرانبند بانه اشاره کرد و گفت: بهره مندی از ظرفیت های اقتصاد مرزی در کردستان یکی از توانمندی های خاص این استان است و مدیریت اجرایی استان یکی از نقاط تمرکز خود را دیپلماسی اقتصادی و مرزی تعیینکرده است.
دکتر زارعی کوشا اظهار کرد: ساماندهی مرزهای باشماق مریوان و سیرانبند بانه و ایجاد زیرساخت های لازم برای توسعه آنها در دستور کار قرار گرفته و انتظار می رود که در سایه حمایت های مرکز، بتوانیم گام های اساسی در این مسیر برداریم.
وی به آغاز عملیات اجرایی منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان اشاره کرد و گفت: با توجه به هماهنگی های صورت گرفته در آینده ای نزدیک عملیات اجرایی منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان آغاز می شود و سعی می کنیم که از این امکان مهم برای کمک به توسعه کردستان استفاده کنیم.
بومی گزینی در دانشگاه ها به ضرر دانش آموزان کردستانی است
وی ضمن انتقاد از بومی گزینی دانشگاه ها، بیان کرد: متاسفانه بومی گزینی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به ضرر دانش آموزان کردستانی است و انتظار می رود که در این خصوص تجدید نظر جدی صورت گیرد.
وی در بخش پایانی سخنان خود ضمن اشاره به فرسوده بودن ناوگان ماشین آلات راهداری و شهرداری های کردستان، گفت: استان ظرفیت خوبی در بخش مرزی در اختیار دارد و در صورت صدور مجوزهای لازم امکان واردات ماشین آلات در راستای نوسازی ماشین آلات سنگین و بهبود خدمت رسانی به مردم این استان وجود دارد.
عبدالحکیمی /کردستان
ارسال نظر