جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس
از لحاظ موزه سازی در استان قزوین عقب هستیم،
رکنا:جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با بیان اینکه از لحاظ موزه سازی در استان قزوین عقب هستیم، گفت: اگر این موزه و مرکز فرهنگی تکمیل نشود نمی توانیم محتوا و تاریخ دفاع مقدس را به جوانان ارایه کنیم بنابراین باید در استان کمک شود تا مرکز فرهنگی استان هرچه سریعتر ساخته شود که مخصوص این استان است تا فرهنگ دفاع مقدس برای جامعه تبیین شود.
به گزارش خبرنگار رکنا از قزوین، امیر سرتیپ ستاد نبی سهرابی در مراسم تکریم و معارفه مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قزوین با ابراز خوشنودی از حضور در قزوین به عنوان یکی از مهدهای تمدن و فرهنگ اسلامی و خطه شهیدان سرافراز بابایی، لشگری، رجایی و ابوترابی،افزود: وظیفه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، انتقال پیام دفاع مقدس به جامعه و نسل امروز و آینده است و رسالت بنیاد بازسازی گفتمان دفاع مقدس در متن و بطن اجتماعی کشور می باشد.
وی خاطرنشان کرد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس رسالت دارد گفتمان دفاع مقدس را احیا کرده و آن را به جامعه به ویژه نسل جوان ارایه دهد.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: وضعیت اجتماعی امروز کشور محصول فاصله گرفتن از فرهنگ انقلاب و دفاع مقدس است بنابراین باید به گفتمان دفاع مقدس برگردیم.
این مسوول اظهار داشت: چگونگی بازتولید و بازنمایی این گفتمان، نکته مهمی است چون نمی توانیم تاریخ و جامعه را به عقب برگردانیم بلکه باید این فرهنگ را با تصویر و ادبیات جدید احیا کنیم که به هنر، تلاش و همت ما بستگی دارد.
سهرابی افزود: کار بنیاد، کار فرهنگی و دراز مدت است مثلا باید اذعان کرد اثر فرهنگی کاروان راهیان نور بعد از چند سال مشخص می شود و نوجوانان حاضر در این کاروانها از اثرات و معنویات این سفر بعدها در دوران مسوولیت بهره مند می شوند.
این مسوول گفت: دهه اول انقلاب، ناظر بر ارزش های انقلاب بود و برگرداندن جامعه ما به فرهنگ دفاع مقدس باید با روش های جدید صورت گیرد.
وی گفت: در دهه هفتاد با ظهور شبکه های جدید و ماهواره ها تنش فرهنگی و فاصله اجتماعی شکل گرفت و در دهه سوم و چهارم نیز این مساله تداوم یافت و حیات خانواده به خطر افتاد.
سهرابی افزود: تداوم حیات خانواده مهمترین رسالتی است که همه نهادها برعهده دارند و باید در این زمینه برنامه ریزی جدی داشته باشند.
این مسوول گفت: در دهه چهارم انقلاب اسلامی سبک زندگی دیجتالی وارد زندگی مردم شده و بنیاد نیز باید وارد فضای دیجیتال و فناوری امروز شود.
وی تصریح کرد:این کار باید با تولید و توزیع ارزش ها در شبکه مجازی به منظور گفتمان سازی در این فضا صورت گیرد و بنیاد در حال ورود به این فضا با راه اندازی سازمان فضای مجازی هستیم.
سهرابی گفت: امروزه شبکه های اجتماعی و فضای مجازی توسعه پیدا کرده و باید وارد آنها بشویم تا مردم از این طریق با فرهنگ ارزشی و انقلاب اسلامی بدون درگیری های جناحی و نگاه های سیاسی آشنا شوند.
وی با بیان اینکه باید برای گفتمان سازی دفاع مقدس با روش جدید تلاش خود را چند برابر کنیم، گفت: در تاریخ ایران، مشابه تاریخ دفاع مقدس نداشته ایم چون مردم اتحاد و همدلی بی نظیری داشتند و زیر پرچم جمهوری اسلامی برای مقابله با دشمن و حفظ ارزش های اسلامی تلاش کردند.
سهرابی خاطرنشان کرد: همچنین در این انقلاب نقش مذهب بسیار پر رنگ است و بیشترین تظاهرات و اعتراضات در عاشورا و تاسوعای سال ۵۷ صورت گرفت.
وی افزود: حضور متنوع و متکثر همه اقشار، ادیان و مذاهب در دفاع از انقلاب و دوران دفاع مقدس برجسته بود و باید این ویژگی نیز برای مردم در حال حاضر تشریح شود.
این مسوول همچنین با اشاره به ویژگی فرهنگ پایداری ملی در دوران دفاع مقدس، گفت: جامعه ایران با گستردگی و تنوع خود، درگیر این دوران بود و به رغم تنگناهای اقتصادی مردم از جبهه و جنگ حمایت و پشتیبانی می کردند.
ارسال نظر