۱۷۴ خانه هلال در استان تاسیس شده است

به گزارش رکنا در همدان، علی سنجربگی با اشاره به ماموریت‌های انجام‌شده در معاونت امداد و نجات، طرح های معاونت جوانان، پروژه های معاونت داوطلبان و خدمات ارائه شده در معاونت درمان و توانبخشی، گزارشی از اقدامات جمعیت هلال‌احمر استان در شش‌ماهه اول سال را ارائه نمود.

وی رویکرد هلال‌احمر را رویکرد خود امدادی و تربیت نیروهای زبده در مناطق مختلف عنوان نمود و خاطرنشان کرد: در رویکرد خود امدادی مربیان هلال‌احمر در روستاها و مناطق دورافتاده افراد را آموزش می‌دهند به‌نحوی‌که خود افراد منطقه در لحظات اولیه حوادث، امدادرسانی به خود و نزدیکان خود را تا رسیدن نیروهای امدادی شروع نموده و امدادگران لحظات طلایی باشند.

سنجربگی در ادامه به کارهای شاخص این جمعیت منجمله راه اندازی و تاسیس ۱۷۴ خانه هلال اشاره کرد و گفت: احداث بیمارستان سریع الاحداث در داخل بیمارستان بعثت جهت کمک و یاری کادر درمان در موج پنجم‌ و ششم و نیز تشکیل پایگاه تجمیعی واکسیناسیون و انجام واکسیناسیون در ساختمان جمعیت هلال احمر شهرستان همدان و اجرای طرح نذر آب در استان سیستان و بلوچستان و آبرسانی به شهرستان سیب وسوران از دیگر اقدامات شاخص این جمعیت در ۶ماه اول ۱۴۰۰ بود.

هلال‌احمر یعنی بالا بردن تاب آوری
در ادامه معاون امنیتی سیاسی استاندار همدان نیز با اشاره به این مطلب که هلال‌احمر یعنی بالا بردن تاب آوری، خاطرنشان کرد: هرچه تاب آوری از لحاظ کاربردی، اجتماعی، ‌اقتصادی، سیاسی و غیره بالا رود گرفتاری در زمان بحران کاهش می‌یابد و این باید در دستور کار ادارات عضو کار گروه بحران قرار گیرد.

مهدی باب‌الحوائجی به مراحل قبل، حین و بعد از بحران اشاره نمود و گفت: آموزش جزو مراحل قبل‌ از بحران است که باعث می‌شود خیلی از مواردی که در زمان بحران اتفاق می‌افتد کاهش پیدا کند و آموزش می تواند سرمایه‌گذاری بسیار خوبی برای پیشگیری از آسیب‌های مختلف در بحرانها باشد