حلال ۴۰۲، بوتان، آروماتیک های سنگین و نرمال هگزان محصولات جدید شرکت پالایش نفت اصفهان

به گزارش رکنا از اصفهان،مرتضی ابراهیمی، هدف از افزایش سرمایه شرکت را اصلاح ساختار مالی با توجه به مزیت مالیاتی مقرر در ماده ۱۴ قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدمانی کشور و حمایت از کالای ایرانی بیان کرد و افزود: این افزایش سرمایه فاقد جریان ورودی وجه نقد به شرکت بوده و تأثیری بر درآمدهای شرکت نخواهد داشت.

مدیر عامل شرکت پالایش نفت اصفهان مجموع زمین های این شرکت را ۹ میلیون و ۵۳۹ هزار ۷۵۳ متر مربع اعلام کرد.

ابراهیمی بیان این که پالایشگاه اصفهان از سال ۱۳۸۷ مشمول اجرای سیاست های اصل ۴۴ قانون اساسی گردید و به بخش خصوصی واگذار شد، ادامه داد: این شرکت از زمان خصوصی شدن تاکنون ۸ بار افزایش سرمایه داشته به طوری که  سرمایه شرکت از  ۱۰۰ میلیون ریال در سال ۱۳۸۷ به حدود ۱۳۹ هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.

ابراهیمی در ادامه، چشم انداز شرکت پالایش نفت اصفهان را تبدیل به یکی از هلدینگ های موفق پترو پالایشی کشور تبیین کرد و افزود: در این رابطه پالایشگاه اصفهان تاکنون ۴۴ درصد سهام شرکت پتروشیمی اصفهان و  ۱۷ درصد نفت سپاهان را خریداری کرده است.

وی با اعلام این که این شرکت در بین شرکت های پالایشی بیشترین فرآورده های نفتی کشور با ظرفیت فرآورش روزانه ۳۷۵ هزار بشکه نفت خام، حدود ۲۳ درصد از فرآورده‌های نفتی مورد نیاز کشور را تولید می¬کند، تولید حلال ۴۰۲، بوتان، آروماتیک های سنگین و نرمال هگزان را به عنوان محصولات جدید این شرکت معرفی کرد.

مدیر عامل شرکت پالایش نفت اصفهان در ادامه با بیان این که طرح زیست محیطی تصفیه گازوئیل پالایشگاه اصفهان ۹۵ درصد پیشرفت داشته و سال ۱۴۰۱ به بهره برداری می ‌رسد گفت: این طرح از سال ۱۳۹۳ توسط متخصصان کشورمان آغاز شد و برای اجرای آن ۳۷ هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال اعتبار ریالی و ۵۴۰ میلیون یورو اعتبار ارزی تخصیص داده شده است.

ابراهیمی با اشاره به این که براساس مصوبه هیئت دولت گازوئیل تولیدی پالایشگاه ها باید به استاندارد بین المللی یورو ۵ ارتقاء یابد افزود: با بهره برداری از طرح تصفیه گازوئیل پالایشگاه اصفهان میزان گوگرد گازوئیل تولیدی آن به کمتر از ۵۰ PPM  خواهد رسید.

وی همچنین به طرح گوگرد زدایی از ته‌ مانده برج‌ های تقطیر (RHU)  که با برآورد ۱۵ هزار و ۸۷۷ میلیارد ریال و ۶۸۳ میلیون یورو هزینه در حال اجرا بوده پرداخت و گفت: این طرح با هدف عالی زیست محیطی و اقتصادی در  حال اجرا بوده و پیش بینی می شود تا سال ۱۴۰۳ به بهره برداری برسد.

اصفهان- بهمن راعی