ضرورت ایجاد گفتمان مشترک در فریاد زدن مسائل اصفهان

به گزارش رکنا از اصفهان،علی صالحی، امروز (چهارشنبه_۱۹ آبان ماه) در نشست خبری، بر تعاملات بین بخشی تاکید و اظهار کرد: برخوردار نمایی اصفهان باعث می‌شود، بحران هایی مانند فرونشست زمین و خشکسالی در سطح ملی دیده نشود، بر این اساس اولویت اصلی تعاملات بین بخشی این است که در ارتباط با اصفهان و شرایط آن به دیدگاه مشترک برسیم، چراکه اصفهان آسیب های زیادی از برخوردار نمایی خورده است.

وی با اشاره به اینکه الگوی اجرای شهر متناسب برای زندگی، شهر همگرا است که همه در آن سهم دارند، تصریح کرد: تاکنون حضور مسئولان ذی ربط در موضوعاتی همچون آب و محیط زیست خوب بوده و معتقدیم هرچقدر شورای شهر در این حوزه‌ها فعال باشد، دستگاه‌های متولی نیز مشارکت بیشتری خواهند داشت و در نهایت نتایج خوبی به دنبال دارد.

صالحی ادامه داد: وحدت و همگرایی بین اعضای دوره ششم شورای شهر به حد مطلوبی ایجاد شده و همگی آبادانی و توسعه شهر اصفهان را مدنظر دارند.

وی تصریح کرد: اکنون ادبیات مشترک میان اعضای شورا شکل گرفته و نتیجه آن در منشور شورای ششم گنجانده شده که به‌زودی رونمایی می‌شود تا نمودی از گفتمان مشترک میان شورا و شهرداری باشد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان بیان نمود: مجمع نیروهای انقلاب در عین همراهی در زمان انتخابات، اکنون در نقش مطالبه‌گری قرار گرفته و نایب رئیس شورا و شهردار اصفهان چند روز پیش گزارش سه ماهه از عملکرد خود را در برابر اعضای این مجمع ارائه دادند.

وی به دیدار اعضای شورای شهر با آیت‌الله مهدوی نیز اشاره و اضافه کرد: این عضو مجلس خبرگان بر انجام امور با همگرایی بیشتر و پیگیری موضوعات مدنظر مردم تاکید کرده و از منتخبان در شورای شهر و مجلس و بدنه دولت در استان حمایت کرد.

تخمین بدهی ۳ تا ۷ میلیاردی در شهرداری

 

این عضو شورای شهر اصفهان با اشاره به اینکه امروز شرایط شهر تحت تاثیر شرایط اقتصادی کشور وضعیت مطلوبی ندارد، گفت: همچنان به صورت رسمی تغییر و تحول اتفاق نیفتاده، اما تخمینی از بدهی سه تا هفت هزار میلیاردی در شهرداری وجود دارد که بعد از امضای صورتجلسه‌های تغییر و تحول به اطلاع مردم خواهیم رساند.

صالحی با اشاره به پدیده‌های شوم دلالی در بخش‌های مختلف شهرداری، گفت: به اذعان برخی از همکاران نسبت به چهارسال گذشته این موضوع خدمات رسانی به مردم را تحت تاثیر قرار داده و باعث بی انضباطی و نارضایتی مردم شده است.

وی میانگین فعالیت سه ماهه هرکدام از اعضای شورای شهر اصفهان را بیش از ۲۰۰ ساعت اعلام کرد و افزود: به صورت ویژه به مسئله عدالت سازمانی توجه شده است. همچنین گفت و گو، بازدیدهای سرزده، بازنگری، تجدید و چابک سازی ساختارها و اصلاح فرایند برای تعامل شورا با شهرداری از اقداماتی است که طی این مدت انجام شده است.

 

وام ۲۰۰ میلیارد تومانی برای نوسازی ناوگان اتوبوسرانی

 

وی با تاکید بر اینکه باید ساز و کارهای فعلی شهر به سامان باشد تا تغییر ریلی که لازم است اتفاق افتد، گفت: توجه به حل مسائل مردم، گفتمان مدیریت شهری است و تلاش می‌کنیم احساس آرامش را در پروژه‌های عمرانی و فرایندهای شهری رقم زنیم.

این عضو شورای شهر اصفهان، اعلام کرد: تا امروز ۵۵ لایحه در شورا بررسی شده، ۶۲ مصوبه داشته‌ایم و دو لایحه رد شده است. از تعداد ۶۲ مصوبه، ۳۹ مورد لوایح شهرداری، هشت مورد پاسخ به فرمانداری و دو مورد ابطال مصوبه بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در جهت تقویت حمل و نقل عمومی و کاهش آلودگی هوا، موافقت با وام ۲۰۰ میلیارد تومانی برای نوسازی ناوگان اتوبوسرانی، وام ۲۵۰ میلیاردی برای تکمیل رینگ ترافیکی و وام ۲۰۰ میلیاردی برای تامین مالی توسعه خط دوم قطار شهری صورت گرفت، همچنین توافقنامه‌ای با یک شرکت دانش بنیان در زمینه پسماندهای شهری داریم.

 

به مرور شاهد تحولاتی در شهر خواهیم بود

وی به مشارکت مردم و نخبگان در اداره شهر اشاره و تصریح کرد: باشگاه شهراندیشان تلاش می کند این ظرفیت را ایجاد کند.

صالحی بیان اینکه اگر اشکالی وجود دارد، باید در چارچوب و ساختار مشخص اصلاح شود، خاطرنشان کرد: خود را از تجارب مدیران قبلی محروم نمی کنیم، اما در چارچوب سیاست‌گذاری های شورای ششم و به مرور شاهد تحولاتی در شهر خواهیم بود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان با یادآوری اینکه ورود به مسائلی همچون بحران آب وظیفه مستقیم مدیریت شهری نیست، اما باید نسبت به مسائل مردم و دغدغه‌های آنها کنش و واکنش داشته باشیم، خاطرنشان کرد: دبیرخانه مشترکی در این زمینه تشکیل و مطالبه گری ملی دنبال می‌شود، در عین حال دنبال این هستیم که ذی نفعان را کنار هم قرار دهیم تا بر روی یک هدف متمرکز شویم.

اصفهان -بهمن راعی