تولید نرم افزار تحت وب تخته الکترونیکی، راهی برای تسهیل در امر تولید محتوای آموزشی

به گزارش خبرنگار رکنا از مازندران؛ «علیرضا سعدی پور» در نشست مشترکی که با حضور تعدادی از اعضای تیم معلمان بیدار پساکرونا برگزار شد، با تأکید بر ایجاد روشهای جدید و طرح های نو که باعث پویایی امر آموزش می شوند گفت: نیاز امروز آموزش و پرورش به ابزارهای جدید آموزشی انکارناپذیر است.

وی افزود: در حوزه تکنولوژی آموزشی باید به دنبال راههای بهتری برای انتقال مفاهیم از طریق ابزارهای صوتی و تصویری باشیم.در گذشته بیشتر بر روی محفوظات تأکید می شد ولی امروزه نیاز به تمرکز برروی مفاهیم بیش از پیش احساس می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران  با تأکید بر پرورش تفکر و خلاقیت دانش‌آموزان گفت: در کنار آموزش مفاهیم علمی حتما باید به آموزش مهارتهای زندگی توجه شود و مدارس ما با رشد تکنولوژی باید به مدارس زندگی تبدیل شود.

وی معلم را یک تسهیلگر دانسته و افزود: معلم یک هدایتگر، راهنما و تسهیلگر امر آموزش است و در نهایت، این دانش‌آموز است که باید به کشف راه حل مسائل برسد و تکنولوژی آموزشی یعنی اینکه ما ابزارهایی تولید کنیم تا راه کشف مسائل توسط دانش‌آموزان تسهیل شود.

سعدی پور با تقدیر از زحمات تیم معلمان بیدار پساکرونای مازندران، نرم افزار تولید شده توسط معلم مازندرانی را یک ابتکار جالب توصیف و خاطرنشان کرد: این نرم افزار در واقع راه تولید محتوا را برای معلمان تسهیل می کند به طوری که در زمان کم، محتوایی با کیفیت خوب و حجم کم تولید شده و در کمترین زمان ممکن به دست دانش‌آموزان می رسد.

در ابتدای این نشست، «جواد هادی نژاد» از اعضای تیم معلمان پساکرونای استان مازندران و مبدع این طرح توضیحاتی راجع به نرم افزار تولید شده داد.

وی گفت: هدف از تولید این نرم افزار تسهیل روند تولید محتوا در کمترین زمان ممکن، با حجم پایین و کیفیت بالا توسط معلمان بوده است.

این معلم مبتکر اضافه کرد: این برنامه تحت وب تولید شده و تمام ابزارهایی که یک معلم برای تولید محتوا نیاز دارد در این برنامه موجود است.

وی  خاطرنشان کرد: هم اکنون 7000 معلم در سطح کشور از این نرم افزار استفاده می کنند که امیدوارم با تکمیل این طرح و ارائه نسخه نهایی، بتوانم آن را به طرحی ملی تبدیل کرده و در اختیار تمامی معلمان کشور قرار دهم.


انتهای خبر/عباسی نیک