سالانه بیش از 7 هزار پرونده به سازش ختم می شود/ سنت حسنه صلح باید گسترش یابد

به گزارش خبرگزاری رکنا از کرمانشاه، شهرام کرمی امروز در جمع اصحاب رسانه با تاکید بر لزوم سازش در اکثر پرونده‌های قضایی، اظهار داشت: سازش یکی از کارآمدترین راه‌های حل و فصل اختلافات و خصومت‌ها بین طرفین دعوا در پرونده‌های قضایی است.

وی افزود: در گذشته سنت پسندیده ورود بزرگان برای حل و فصل دعاوی در جامعه وجود داشت که این سنت به مرور زمان کمرنگ شده که باید دوباره آن را زنده و به جایگاهش برسانیم.

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه با تاکید بر بکارگیری بیشتر در حوزه اختلافات قضایی مردم، اعلام کرد: در این راستا از حدود چندسال پیش و در راستای اجرای سند طرح تحول قضایی مقوله سازش در پرونده‌ها مورد جدیت بیشتری واقع شده است.

کرمی تصریح کرد: بسیاری از پرونده‌هایی که اکنون به واسطه اختلافات مردم در دستگاه قضایی تشکیل شده، قابل سازش هستند و از ابتدا نیازی به کشانده شدن آن‌ها به دستگاه قضایی نبوده است.

این مقام قضایی با بیان اینکه ماهانه به‌صورت میانگین ۳ هزار و ۵۰۰ پرونده به دادسرای کرمانشاه وارد می‌شود که بخش قابل توجهی از آن قابل سازش است، گفت: براین اساس شعب سازش دادسرای کرمانشاه به‌صورت میانگین ماهانه تعداد ۶۰۰ مورد از این پرونده‌ها را به سازش ختم می‌کنند.

وی در پایان عنوان کرد: در مجموع سالانه حدود ۷ هزار و ۲۰۰ پرونده در دادسرای کرمانشاه به سازش کشیده می‌شود.

نازی حاجی علی اکبری/ کرمانشاه