رئیس پلیس فتا کرمانشاه:
تلفن همراه، اساماس و عابر بانک سه ضلع اصلی کلاهبرداری تلفنی است
حوادث رکنا: رئیس پلیس فتا کرمانشاه در خصوص تازه ترین شگردهای برداشت غیر مجاز از حساب مردم گفت: برخی کلاهبرداران طی تماس با افراد و اطمینان از فعال بودن سامانه بام یا اپلیکیشن بله و با جلب اعتماد قصد شیادی دارند.
سرهنگ علی عباسی کسانی در گفت و گو با خبرنگار رکنا در کرمانشاه اظهار داشت: مردم بایستی هوشیار باشند تلفن همراه، اساماس و عابر بانک سه ضلع اصلی کلاهبرداری تلفنی است که برخی شیادان با سوءاستفاده از ناآگاهی مردم، حسابهای بانکی آنها را به روش های مختلف خالی میکنند.
وی افزود: حیله هایی مثل برنده خوششانس مسابقات رادیویی و تلویزیونی، سفر هدیه به زیارت اماکن مقدس، موفقیت در قرعهکشی بانکها و موسسات مالی مواردی هستند که کلاهبرداران تلفنی جهت فریب مال باختگان از آن استفاده میکنند.
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه تصریح کرد: این شیادان به قدری مسلط و حرفهای عمل میکنند که اقشار مطلع و تحصیل کرده جامعه هم ممکن است مورد فریب آنها واقع شوند.
این مقام انتظامی ادامه داد: در بیشتر موارد، این کلاهبرداران با جعل عناوینی فریبنده از طریق تلفن همراه یا پیامک با مالباختگان ارتباط اولیه را برقرار میکنند.
سرهنگ عباسی کسانی بیان کرد: در تازه ترین شگردها، کلاهبرداران طی تماس با افراد و اطمینان از فعال بودن شبکه های اجتماعی و سامانه بام یا اپلیکیشن بله و با جلب اعتماد، اطلاعات لازم من جمله اطلاعات هویتی و کدملی قربانی را بدست آورده و پس از گرفتن کد ارسالی به شماره تماس وی به حساب آنها دسترسی پیدا کرده و اقدام به انتقال غیر مجاز وجوه به صورت اینترنتی می کنند.
وی در پایان به شهروندان توصیه کرد: در صورت دریافت پیامک های مشکوک و تماس های تلفنی تحت عنوان برنده شدن، با مراجعه حضوری به بانکها و تماس تلفنی با شماره های رسمی صدا و سیما از صحت گفته های فرد تماس گیرنده مطلع شده و فریب پیام ها و تماس های این چنینی را نخورند.
نازی حاجی علی اکبری/ کرمانشاه
ارسال نظر