مدیرکل کانون گیلان:
تولید محتوای فرهنگی نیازمند پشتیبانیها/ با مانعزداییها، «ما میتوانیم»
رکنا:مدیرکل کانون استان گیلان گفت: تحقق شعار «مامیتوانیم»، در گرو مانعزدایی و تولید محتوای فرهنگی مناسب، نیازمند پشتیبانی و حمایت از نقشآفرینان حوزه فرهنگ است.
به گزارش رکنا رشت، این بخشی از سخنان اسفندیارضیائی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در نخستین نشست مجازی با مربیان مسئول این مجموعه در سال 1400 است.
تحقق منویات رهبری در شعار سال، یک اولویت است
اسفندیارضیائی طی این نشست که به تبیین و تشریح سیاستهای کلان کانون طی سال جاری و تشریح روند برگزاری بیستسومین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری اختصاصداشت، محور سخنان خود را نامگذاری شعال سال از سوی مقاممعظم رهبری(مدظلهالعالی) قرارداد و این مهم را چراغ راه متولیان حوزه فرهنگ و نظام آموزشی کشور دانست.
کانون، پیشقراول عرصهی فرهنگ
ضیائی برهمین اساس، ضرورت پشتیبانی از تولید محتوای مناسب برای مخاطبان را خاطرنشانکرد و با مهم برشمردن مانعزدایی فرهنگی گفت: فرآیند فعالیتهای کانون به عنوان پیشقراول حوزه فرهنگ و ورود گسترده به دنیای مجازی، گویای تحولات مثبت، سازنده و مانعزدایی در عرصهی فرهنگ است.
تشکیل کارگروه «مانعزدایی فرهنگی» در کانون گیلان
وی برهمین اساس، تشکیل کارگروه «مانعزدایی فرهنگی» را از برنامههای سال جاری کانون گیلان برشمرد و تصویب شیوهنامههای راهگشا و متناظر با بخشنامههای کشوری و استانی را از اهم اهداف عنوانکرد.
تفکر مشارکتی و مشورتی تقویت شود
این مدیر فرهنگی در همین زمینه توضیحداد، پرهیز از یکجانبهگرایی و نظرداشت نقطهنظرات سازنده، مهمترین گام در مسیر مانعزدایی است و پیگیری سیاستها، خطمشیهای کلان و تقویت کارگروهی و حذف موانع اداری، از برنامههایی است که در دستورکار قرارخواهدگرفت.
ضرورت پیوستگی حلقههای نیروی انسانی
او دستیابی به این مهم را نیازمند شایستهسالاری و پرهیز از عملکرد جزیرهای ارزیابیکرد و با ضروری خواندن مدیریت سرمایه های انسانی و ایجاد ارتباط موثر و منسجم همکاران ستادی و مراکز فرهنگی هنری گفت: این مهم، نقش ارزندهای در جمعگرایی و انسجام زنجیرههای انسانی دارد.
افزایش تعاملات برون سازمانی در دستور کار
دیگر بخش سخنان این مدیرفرهنگی به ضرورت ایجاد پلهای ارتباطی با دستگاههای تصمیمگیر و تصمیمساز کشوری، استانی و شهرستانی اختصاصداشت و ضیائی با بیاناینکه تعامل با مجموعههای فعال در حوزه فرهنگ و بهرهگیری از ظرفیتهای متقابل، نقش غیرقابل انکاری در مانعزدایی دارد،گفت: توسعه زیرساختها، به ویژه در دوران همه گیری ویروس کرونا گویای این نیاز همیشگی و تاکیدی بر لزوم حرکت مستمر در این مسیر محسوبمیشود.
با مانعزدایی «ما میتوانیم»
مدیرکل کانون گیلان ادامهداد: پرهیز از تقابل و حرکت در جهت تعامل و نظمبخشی به امور، یک اصل اجتنابناپذیر است و آغاز مانعزدایی از خویشتن و مبنا قراردادن دقت و درستی، چشم انداز روشن نظمبخشی به امور و محققکننده شعار «ما میتوانیم» بهشمارمیرود.
عدالتمحوری یک رسالت است
این مسئول در بخش دیگری از صحبتهای خود به اهمیت عدالتمحوری اشاره و با رسالت برشمردن دستیابی به عدالت فرهنگی گفت، افزونبر این، بهرهمندی سرمایههای انسانی کانون از فرصتهای مناسب اداری و توزیع مناسب درآمدها، دارای اهمیت است و خوشبختانه شاهد تصمیمهای سازنده و پیگیری مسئولان کانون استان گیلان در این زمینه هستیم
.پایانبخش سخنان این مدیر فرهنگی به حضور خدیجه تقیپور در کسوت سرپرست معاونت فرهنگی کانون اختصاصداشت و وی با اشاره به تجارب وی ابراز امیدواری کرد تا روند روبه رشد این مجموعه در نظمبخشی به امور، برنامهریزی هدفمند فرهنگی و بهرهگیری مناسب از توانمندی سرمایههای انسانی استمراریابد.
برپایه این گزارش، خدیجهتقیپور، سرپرست معاونت فرهنگی کانون استان گیلان نیز از سیاستهای این معاونت در سال 1400 صحبتکرد و دستیابی به نقطهی مطلوب و عدم توقف در این نقطه را یک اولویت و نقطهی آغازی برای نیل به نقطههای اوج دیگر دانست.
تشریح برنامههای بیستوسومین جشنواره بین المللی قصهگویی کانون، معرفی الهامکمالپور بهعنوان نماینده استانی این جشنواره و پاسخگویی به پرسشهای همکاران، پایان بخش نخستین نشست مجازی مربیان مسئول مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سال 1400 بهشمارمیرفت.
رشت /مرجان گودرزی
ارسال نظر