خواستگاری‌های شوم تبهکار شیک‌پوش با خودروهای لوکس

ساعت یک ظهر 29 آذرماه سال 90 زن جوانی خود را به کلانتری 123 نیاوران رساند و گفت: «3 ساعت پیش در حال پیاده‌روی داخل پارک بودم که مردی 30 ساله به سمتم آمد و سعی کرد با من دوست شود. وقتی از او خواستم مزاحم نشود ناگهان کلید خودرویم که در دستم بود را قاپید و پا به فرار گذاشت.

وی افزود: سریع خودم را به سانتافه‌ام رساندم اما دیدم خودرو‌ام به سرقت رفته است و هنوز باور نمی‌کنم آن مرد شیک‌پوش دزد بوده باشد.

وقتی ماجرای شگرد عجیب دزد شیک‌پوش به دادیار شعبه اول دادسرای الهیه تهران مخابره شد وی دستور داد تا اکیپی از پایگاه یکم پلیس آگاهی دست به اقدام ویژه‌ای بزند.

بدین‌ترتیب، کارآگاهان که داستان زن پولدار را شنیده بودند، مشخصات خودروی سانتافه وی را در سیستم سراسری پلیس ثبت کرده و درحالی که هیچ سرنخی نداشتند پس از نزدیک به سه ماه روز چهارم اسفند ماه سال 90 این خودرو را در ارومیه پیدا کردند و در بازرسی از آن متوجه شدند دزد شیک‌پوش یک شیاد حرفه‌ای است چرا که به جز مدارک مردی به نام امیر 32 ساله مقداری کارت ویزیت‌های متعلق به مغازه‌های جواهرفروشی در شهرهای تهران و تبریز به دست آمد که با وجود اینکه همه نشان‌ها درست بودند اما مشخصات داخل کارت‌ها هیچ همخوانی‌ای با صاحبان طلافروشی‌ها نداشت و مشخص می‌کرد مرد شیاد با این شگرد به اجرای توطئه‌های دیگری دست می‌زند.

وقتی زن جوان که شنیده بود سانتافه‌اش پیدا شده با مشخصات امیر مواجه شد تأیید کرد که دزد کلیدهای خودرویش همان پسر بوده است و همین کافی بود تا بررسی‌ها در آلبوم مجرمان قدیمی متمرکز شود و کارآگاهان پی بردند امیر از سال‌ها پیش به خاطر سرقت از خانه، کلاهبرداری و دعواهای خیابانی بارها بازداشت شده و به زندان افتاده است.

امیر در یکی از اقدام‌های تبهکارانه‌اش در شمال تهران با اعتمادسازی زیرکانه به سرقت از خانه صاحبخانه‌اش دست زده بود که در آن زمان بازداشت و با سپردن وثیقه از زندان آزاد شده بود.

اردیبهشت ماه سال 92 بود که کارآگاهان جوان شیک‌پوش را سوار بر خودروی هیوندا مدل AX55 دستگیر کردند و در این خودروی لوکس هم کارت ویزیت‌های جواهرفروشی‌ها را به دست آوردند.

سناریویی تکراری

روز 7 دی ماه سال جاری زن جوانی نزد مأموران کلانتری 163 ولنجک فاش کرد که فریب مردی به نام «امیر» را خورده و وی طلا و جواهراتش را سرقت کرده و گریخته است.

رسیدگی به این سرقت نیز با دستور بازپرس شعبه هفتم دادسرای الهیه تهران، پیش‌روی پایگاه یکم پلیس آگاهی قرار گرفت و زن فریب‌خورده در این مرحله گفت: چندی پیش با جوانی به نام امیر که خود را جواهرفروش معرفی می‌کرد آشنا شدم؛ پس از مدت کوتاهی از من خواستگاری کرد و اعتمادم را به دست آورد تا اینکه یک روز وقتی سر قرار رفته بودیم به اصرار مرا به خانه‌اش برد و در آنجا با وجود اینکه خواستم دست از سرم بردارد من را تسلیم نیت شوم خود کرد.

زن جوان ادامه داد: «امیر پس از آن با بیان این ادعا که اقدام به تهیه فیلم از من کرده، با تهدید به انتشار فیلم طلا و جواهراتم را به زور از من گرفت.»

همزمان با این ادعاها، پلیس با سرنوشت مشابه زن دیگری مواجه شد. وی درحالی که ناراحت بود به مأموران گفت: مردی به نام مهدی ابتدا از من خواستگاری کرد تا اینکه یک هفته پیش خودرویم را برای تعمیرات از من گرفت و همزمان طلاهایم به ارزش 70 میلیون تومان را نیز به او دادم تا تعویض کند که از آن به بعد هیچ اطلاعی از سرنوشتش ندارم و دیگر پاسخگوی تماس‌هایم نیست.

این زن نیز گفت: «مهدی خودش را به عنوان یکی از جواهرفروشان تهران معرفی کرد و با طرح پیشنهاد ازدواج و ادعای علاقه‌مندی، اطمینان من را جلب کرد.»

کارآگاهان با توجه به شگرد مرد تبهکار در فریب دختران و زنان جوان در نقش جواهرفروش، بلافاصله مهدی را که بارها دستگیر شده بود ردیابی کردند و خیلی زود 12 دی ماه مخفیگاه وی را در شهرک لاله بلوار ارتش محاصره کرده و وی را به دام انداختند. در بررسی مدارک مهدی کارآگاهان با مشخصات زنان و دختران و مدل خودروهای آنان روبه‌رو شدند و دیدند که این مرد از طریق شبکه‌های مجازی بویژه تلگرام، با ابراز علاقه شدید به دختران آنها را فریب می‌داده سپس در همان شبکه‌های مجازی تهدید به انتشار تصاویر خصوصی آنان می‌کرد.

بنابه این گزارش، بازپرس پرونده با توجه به گستردگی اقدام‌های این جوان شیاد در نقش جواهرفروش خواستار انتشار تصویر وی شد و از دختران و زنان جوان خواست با اطمینان از محرمانه ماندن اطلاعات و مشخصات‌شان برای طرح شکایت به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران مراجعه کنند.