کلاهبرداری پیامکی

سرهنگ دوم علی نیک‌نفس تصریح کرد: یکی از جرائمی که امروزه در فضای مجازی باب شده و مبالغ بسیاری از هموطنان عزیز کلاهبرداری شده، از طریق ارسال پیامک صورت گرفته، پیامک‌هایی که جعلی بوده و با متنی بسیار جذاب و اغوا کننده طراحی می‌گردد و در غالب طرح‌های مختلف که همگی با استفاده از شیوه‌های مختلف مهندسی اجتماعی و در ایام و مناسبت‌های خاص به صورت انبوه برای هموطنان ارسال می‌شود.
وی ادامه داد: در آستانه سال نو و ایام تعطیلات نوروزی نیز شاهد انتشار پیامک جعلی با مضامینی مانند "مشترک گرامی شما برنده مبلغ 70/000/000 ریال در قرعه کشی همراه اول شده‌اید. لطفاً جهت کسب اطلاعات بیشتر از نحوه دریافت به سایت ****** مراجعه فرمایید."
سرهنگ دوم نیک‌نفس با تاکید به جعلی بودن این پیامک افزود: پس از مراجعه کاربر به سایت مورد نظر کلاهبردار ، در صفحه نخست آن سایت درگاه پرداخت جعلی یکی از بانک‌های معتبر مشاهده می‌گردد. که طبق گفته سایت برای دریافت جایزه خود باید اطلاعات خواسته شده را پر نمایند که این اطلاعات شامل شماره حساب‌، رمز دوم‌، کد cvv2، تاریخ انقضاء و ... می‌باشد. در صورتی که کاربر این اطلاعات را وارد نماید حساب وی در مدت زمان کوتاهی توسط کلاهبرداران خالی می‌شود.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا ادامه داد: لذا از این رو به تمامی هموطنان عزیز توصیه می‌شود اولاً در صورت دریافت پیامک‌های از این دست به آنها پاسخ نداده و موضوع را سریعاً به پلیس فتا گزارش نمایند ثانیاً برای دریافت وجه جایزه نیازی به ارسال اطلاعات حساس بانکی نمی‌باشد.
سرهنگ دوم نیک‌نفس در پایان گفت: پلیس فتا از هموطنان درخواست می‌کند در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش تماس با ما گزارش نمایند و هشدار‌های پلیس را جدی بگیرند.