هشدار شرکت مخابرات: مراقب پیامکهای حاوی جایزه باشید
رکنا : برخی افراد کلاهبردار و سودجو از ارسال پیامکهای حاوی جایزه قصد دستیابی به حساب بانکی شهروندان را دارند.
یک مقام شرکت مخابرات استان تهران به مشترکان خود هشداد داده که مراقب پیامکهای حاوی جایزه باشند. پیش از این رئیس پلیس فتا نیز از رشد جرایم سایبری در سال گذشته خبر داده بود.
مصطفی کاظم ستوده مدیر کل بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت مخابرات استان تهران گفته که اسامی برندگان جشنوارههای مخابراتی فقط از طریق وب سایت این شرکت اعلام می شود.
به گفته وی برخی افراد کلاهبردار و سودجو از ارسال پیامکهای حاوی جایزه قصد دستیابی به حساب بانکی شهروندان را دارند.
پیش از این نیز رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: «اعضای باندی که با ارسال پیامکهای جعلی به نام یکی از شرکت های اپراتور تلفن همراه افراد را به کنار دستگاه عابر بانک می کشاندند؛ دستگیر شدند.»
مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات شرکت مخابرات استان تهران با تاکید بر لزوم هوشیاری شهروندان گفت: چنانچه مشترکان مخابرات بر اثر ناآگاهی مورد سوءاستفاده این دسته از کلاهبرداران قرار می گیرند، می توانند موارد را به مراجع قضایی گزارش کنند.
ستوده با بیان اینکه پست الکترونیکی دفتر بازرسی مخابرات تهران به نشانی mo.sotoodeh@tct.ir آماده دریافت شکایات مشترکان است؛ افزود: شکایات اعلام شده در اسرع وقت بررسی و پیگیری های لازم انجام می شود.
وی با بیان اینکه، مشترکین می توانند شکایات، پیشنهادها و انتقادهای خود را به سامانه ۲۰۹۰ واحد ارتباط مردمی شرکت مخابرات استان تهران اعلام کنند، گفت: چنانچه مشترکان برای اعلام شکایات تمایل به مراجعه حضوری داشته باشند می توانند به مرکز مخابراتی شهید فرداسدی (خیابان آزادی، بعد از استاد معین، نرسیده به میدان آزادی)، مرکز شهید مطهری (خیابان ولیعصر (عج)، بین شهید مطهری و شهید بهشتی، جنب بیمارستان ۵۰۳ ارتش)، مرکز بعثت (اتوبان بعثت، جنب ترمینال جنوب) و مرکز پیروزی (به نشانی خیابان پیروزی، سه راه سلیمانیه) مراجعه کنند.
علاوه بر این کلاهبرداریهای اینترنتی نیز از جمله موارد رو به گسترش در ایران است.
پیش از این پلیس فضای تبادل اطلاعات (فتا) اعلام کرده بود که تهران و خراسان رضوی بالاترین آمار کلاهبرداری اینترنتی را دارند.
همچنین در آخرین روزهای منتهی به سال ۹۳ رئیس پلیس فتای نیروی انتظامی از رشد ۶۴ درصدی جرایم سایبری در ۹ ماه پایانی سال خبرداد.
همچنین براساس گزارشهای منتشرشده از سوی مرکز مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ای (ماهر)، روشهای جدید کلاهبرداری اینترنتی شیوع یافته که از جمله میتوان به سایتهایی اشاره کرد که مدعی ارائه و نصب نرمافزارهای امنیتی هستند.
ارسال نظر