40 درصد آزار و اذیت های زنان به خاطر بد پوششی است

وی افزود: از ابتدای امسال 22 منطقه پرتراکم شهر اصفهان که در آن مناطق گزارش های خیلی بدی از وضعیت بد پوششی به ما می رسید شناسایی و در آن ها ایستگاه های امنیت اخلاقی احداث کردیم و از بانوان کارشناس برای ارائه مشاوره و تذکر به بانوان بد پوشش و بدحجاب استفاده شد که تاثیرات خوبی نیز داشته است.
این مقام مسئول عنوان داشت: اما در اجرای طرح خانم های پلیس ،با واکنش های تند از سوی دسته کمی از افراد بدحجاب روبرو می شوند که حاضر به قبول تذکر آنان نیستند و حتی اقدام به جنجال ، حرف های رکیک و درگیری می کنند که در این بین عابرانی که صحنه را می بینند نه تنها بی اعتنا به موضوع هستند بلکه پلیس را مسبب این بی نظمی می دانند.
این مقام مسئول عنوان داشت: تقاضای ما از کارشناسان، علما، صاحب نظران، نخبگان جامعه و اساتید دانشگاهی این است که پلیس را در این طرح یاری دهند و نقاط قوت و ضعف شیوه برخورد با افراد بد پوشش را به ما بگویند.
وی با بیان اینکه 95 درصد افراد بدپوششی که در ایستگاه های امنیت اخلاقی مورد مشاوره قرار گرفتند این شیوه پلیس را پسندیده و اثرگذار عنوان کردند گفت: ما با کارهای پژوهشی و برگزاری اتاق های فکر به این نتیجه رسیدیم که در اصفهان به جای کارهای سلبی از راهنمایی و مشاوره استفاده کنیم که در این زمینه به شدت نیازمند همراهی و حمایت مردم و دستگاه ها هستیم .
حسین زاده با بیان اینکه پژوهش های ما نشان می دهد 40 درصد قربانیان جنسی، زنان بد پوشش هستند و این افراد از طرفی طعمه سارقان ، شیادان و مزاحمان خیابانی قرار می گیرند گفت: یکی از عوامل تغییر سبک زندگی و مدل شدن زنان و دختران جوان تماشای برنامه های ماهواره است.
این مقام انتظامی عنوان داشت:خواص جامعه امروز به ضرس قاطع معتقدند که ماهواره بنیان زندگی اجتماعی خانواده ها را نابود می کند که در این زمینه باید مردم را بیشتر از هر زمانی هوشیار کرد.
وضعیت مطلوب پوشش در اصفهان
سرهنگ اکبر عاصمی، رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان اصفهان می گوید، با تشدید طرح ارتقای امنیت اخلاقی ، دستگیری و برخورد با باندهای فساد ، افراد متجاهر به بدحجابی و همچنین برخورد ویژه با واحدهای صنفی پوشاک فروشی متخلف ، باعث شده تا استان اصفهان از نظر پوشش وضعیت مطلوبی نسبت به سایر استان ها داشته باشد.
وی در تشریح طرح ارتقای امنیت اخلاقی اظهار داشت: این طرح شامل برخورد با کشف حجاب در خودروها، برخورد با مزاحمان نوامیس، شیشه دودی ، دور دور کردن خودروهای مدل بالا، روابط نامشروع، بدپوششی و بدحجابی، سگ گردانی، زنان خیابانی، خانه های فساد، قاچاق مشروبات الکلی، ماهواره، باندهای فساد و واحدهای صنفی که از زنان به صورت مانکن برای جلب مشتری استفاده می کنند، می شود.
سرهنگ عاصمی با بیان اینکه پلیس در این طرح فقط در حفظ ظاهر جامعه موفق بوده اما معتقد است شرایط در لایه های پنهان جامعه طور دیگری می باشد عنوان داشت: باید هر دستگاهی بنابر وظایف خود به صورت ریشه ای وارد این موضوع شود و در حالی که دشمن با کارهای ریشه ای بسیار دقیق و ظریف موضوع بی بند وباری را در جامعه ما رواج می دهد نمی شود تنها با یک سخنرانی،راهپیمایی و نصب بنر این مشکل را حل کرد بلکه باید ما نیز به اندازه دشمن هزینه کنیم و در آگاه سازی ، تبلیغ ، نمایش و فیلم و ...فعالیت گسترده داشته باشیم و برای جوانان الگوسازی و همانند سازی کنیم.
پلیس با قوت به کار خود ادامه دهد
حجه الاسلام اسلامی کارشناس سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: همانطور مقام معظم رهبری فرمودند، پلیس در کاری که قانونی و شرعی است و برای اصلاح جامعه آن را لازم می داند نباید تردید کند و باید طرح برخورد با بد پوشش ها را با قوت ادامه دهد و به اعتراض عده کمی از افراد جامعه اهمیت ندهد و بداند که قاطبه مردم پشتیبان و حامی پلیس خواهند بود.
وی با اشاره به بی اعتنایی افراد جامعه به بدحجابی ها اظهار داشت: متاسفانه دشمن با برنامه های گسترده خود کاری کرده که ذائقه مردم از نظر اخلاقی، مادی و حتی خوراکی تغییر پیدا کرده و اگر می خواهیم در آینده با مشکلات بیشتری مواجه نشویم باید موضوع حجاب و عفاف را از کودکی آغاز کرده و روی سنین پائین سرمایه گذاری کنیم.
ناجا در موضوع عفاف و حجاب از همه دستگاه ها پیش قدم تر است
سعید باقری، رئیس اداره پیشگیری از آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: باید اذعان کنم نیروی انتظامی در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی به خصوص عفاف و حجاب از همه دستگاه ها پیش قدم تر بوده و امیدوارم در سال جدید تحصیلی نیز از کارشناسان این نیرو در سطح مدارس استفاده کنیم.
وی افزود: به اعتقاد روانشناسان اگر چیزی را از کسی می گیریم باید یک چیز دیگری را جایگزین آن کنیم و به عقیده من در زمینه عفاف و حجاب باید لباس های مناسب ، جذاب و زیبا در اختیار مردم قرار بگیرد و اگر می گوییم ماهواره بد است بجای آن تفریحات سالم را فراهم و کنیم و برنامه های جذاب و جوان پسندتر در رسانه ملی و سینما پخش شود.
برای بد پوشش ها برنامه های اختصاصی داشته باشیم
احمد رضا پرنده، معاون اجتماعی اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: باید به یک واقعیت اشاره کنم و آن این است که 70 تا 80 درصد برنامه های صورت گرفته در زمینه عفاف و حجاب برای افراد پاک و سالم و با حجاب است و بیشتر تصمیمات برای اکثریت جامعه است و به نظرمن اصلاً اقلیت افراد بد پوشش که مخاطب اصلی ما هستند هیچ وقت دیده نمی شوند.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه باید برای این عده از اقلیت جامعه برنامه های اختصاصی داشته باشیم عنوان کرد: باید یک شور و نشاط اجتماعی دقیق و صحیح با رعایت مسایل شرعی در جامعه ایجاد شود تا زمینه سوء استفاده برای دشمن برای به انحطاط و انحراف کشیدن جوانان ما فراهم نگردد.
مردم بهترین یاور برای اجرای طرح عفاف و حجاب
جعفر ایل بیگ، مدیر روابط عمومی مرکز بهداشت استان اصفهان نیز با اشاره به تجربه برخورد با قلیان گفت: وقتی می خواستیم با مصرف قلیان در پارک ها برخورد کنیم با واکنش ها و برخوردهای بدی از سوی مردم مواجه شدیم اما امروز پس از چندین ماه کار فرهنگی و آگاهسازی توانستیم کمپین قلیان ها را گلدان کنیم را در بین مردم راه بیاندازیم که با استقبال خوبی از سوی مردم مواجه شد.
وی افزود: معتقدم نیروی انتظامی نیز قبل از اجرای طرح عفاف و حجاب می بایسد یک فرهنگ سازی و آگاه سازی و آموزش را در بین مردم انجام دهد و مطمئن باشد اگر مردم وارد میدان شوند و این کار از سوی انان انجام شود بهتر جواب خواهد داد.
شیوه کار در طرح عفاف و حجاب بسیار مهم است
خانم آذر اعرابی، کارشناس دفتر امور اجتماعی استانداری اصفهان با بیان اینکه شیوه کار در طرح عفاف و حجاب بسیار مهم است عنوان داشت: شیوه اجرای طرح باید مورد پذیرش و قبول افراد بد پوشش باشد زیرا مطمئناً اگر شیوه بیان و رفتار مناسب نباشد اثر گذار نخواهد بود و بلکه باعث ایجاد درگیری، اعتراض و بی نظمی در جامعه می گردد.
این کارشناس مسایل اجتماعی، تصریح کرد: اگر نیروی انتظامی با همکاری و مشارکت تولیدی ها لباس های زیبا و مناسب تهیه کرده و در ایستگاه های امنیت اخلاقی به صورت رایگان به افراد بد پوشش هدیه دهد و در کل با رفتار محترمانه از آنها بخواهد که حجاب خود را رعایت کنند قطعاً تاثیرات بهتری را در آینده خواهیم دید.
همکاری مددکاران بهزیستی برای اجرای بهتر طرح عفاف و حجاب
دکتر مرضیه فرشاد، معاون اجتماعی بهزیستی استان اصفهان با تقدیر از تلاش ها و زحمات پلیس های زنی که در طرح امنیت اخلاقی شرکت می کنند خاطرنشان کرد: من به عنوان یک فرد مسئول در یک دستگاه از اینکه یک فرد بد پوشش و بدحجاب به پلیس زن ما توهین و بی احترامی کرده و یا با او درگیر شده بسیار ناراحت شدم و به عقیده من کوتاهی دستگاه های دیگر را باعث این گونه اتفاقات می دانم.
وی افزود: بهزیستی استان اصفهان آمادگی دارد تا مددکاران خود را برای همکاری در این طرح در اختیار نیروی انتظامی استان قرار دهد و این افراد در کنار پلیس زن به اجرای طرح کمک کنند و با شیوه های خود افراد بد پوشش معترض را آرام نمایند.
این مقام مسئول عنوان داشت: معتقدم افراد بد پوششی که تجری به این کار می کنند و حاضربه قبول تذکر پلیس نیستند دچار یک نوع آسیب اجتماعی در خانواده هستند و باید زندگی این افراد از نظر آسیب های روانی اجتماعی مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته و کارهای درمانی و حمایتی برای آنان انجام شود. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.