۸۰ درصد از مشمولین قوه قضاییه دارایی خود وهمسر و فرزندانشان را ثبت کرده‌اند

  به گزارش رکنا  به نقل از معاونت منابع انسانی قوه قضاییه ، رمضان رنجبر با بیان این‌که قانون رسیدگی به دارایی مقامات ، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی در سال ۹۴ تصویب شد و آیین‌نامه این قانون در سال ۹۸ به تصویب ریاست محترم وقت قوه قضاییه رسید، عنوان کرد: تمامی دارندگان پایه‌های قضایی بر اساس بند ۷ ماده سه این قانون می‌بایست دارایی خود، همسر و فرزندان تحت تکفل را به رئیس محترم قوه قضاییه اعلام کنند و مطابق بند ۶ ماده ۳ نیز برای مدیران اداری از سطح مدیرکل و همتراز به بالا به همین نحو امکان ثبت دارایی وجود دارد.

 رنجبر افزود: تاکنون بیش از ۸۰ درصد از مشمولین قوه قضاییه دارایی خود را با ورود به درگاه خدمات الکترونیک قضایی به نشانی adliran.ir  و انتخاب سامانه ثبت دارایی مسئولان ثبت کرده‌اند.

وی اذعان داشت: مشمولین ساعی و کوشای قوه قضاییه که خود سمبل اجرای قانون و مقررات هستند، نسبت به همه نهادها و سازمان‌ها و قوای دیگر در ثبت دارایی خود استقبال بیشتری نشان دادند که موجب تشکر است و نتیجه تلاش و پیگیری مدیران قوه قضاییه برای اجرای این قانون بوده است.

وی ضمن تقدیر و تشکر از اقدام اخیر دکتر محمدباقر الفت، معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در جهت حسن اجرای قانون و تقید به قانون، این پیشرفت و همت در اجرای قانون را قابل ملاحظه دانست.

اطلاعات مشمولین رمزگذاری ومحفوظ خواهد ماند

 مدیرکل اداره رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی اظهار داشت: تمامی مشمولین اطمینان خاطر داشته باشند که اطلاعات محفوظ می‌باشد.

وی ادامه داد: اطلاعات وارده توسط مشمولین در سامانه بصورت رمزگذاری شده به مرکز فن‌آوری اطلاعات منتقل و طبق اعلام این مرکز به صورت محرمانه در محل جداگانه ذخیره می‌شود و از لحاظ حفظ اطلاعات مشکلی وجود ندارد.

 وی گفت: تمامی همکاران مشمول با دریافت پیامک، در سامانه ملزم به ثبت دارایی خود، همسر و فرزندان تحت تکفل می‌باشند. لذا همکاران مشمولی که تاکنون پیامکی در این خصوص دریافت ننموده‌اند با نقص اطلاعات وارده از جمله شماره همراه قابل دسترس مواجه هستند. لذا می‌بایست هماهنگی‌های لازم با اداره کل کارگزینی قضایی و اداری را درخصوص ارائه اطلاعات کامل به‌عمل آورند.

وی ادامه داد: در سامانه فیلم آموزشی به منظور آشنایی با مراحل ثبت‌نام تهیه و تدوین شده است.

 مدیرکل اداره رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی افزود: بر اساس ماده ۲ این قانون، مشمولین قبل از تصدی سمت‌های موضوع قانون، تعهدی مبنی بر اعلام دارایی تکمیل نموده و متعهد می‌شوند که لیست دارائی‌های خود، همسر و فرزندان تحت تکفل خود را در سامانه ثبت دارایی مسئولان به ریاست محترم قوه قضاییه اعلام نمایند. شایان ذکر است، مشمولین درصورت بروز هرگونه مشکل می‌توانند با پشتیبانی خدمات الکترونیک قضایی به شماره ۱۴۷۰ (در بازه زمانی از ساعت ۷:۰۰ صبح تا ساعت ۲۳:۰۰ شب) در ارتباط باشند و سئوالات خود را با کارشناسان این مرکز مطرح  کنند.