یوسف نوری سکان هدایت وزارت آموزش و پرورش را به دست گرفت

محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی، نتیجه رای نمایندگان مجلس به یوسف نوری وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را قرائت کرد.

بر این اساس؛ نمایندگان مجلس با 194 رای موافق، 57 رای مخالف، 17 رای ممتنع و از مجموع 268 آرای مأخوذه، تصدی وزارت آموزش و پرورش را به نوری دادند.

 نشست علنی امروز (یک‌شنبه ۷ آذرماه) مجلس شورای اسلامی با دستور جلسه بررسی برنامه‌ها و صلاحیت «یوسف نوری» وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با حضور محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور و به ریاست محمدباقر قالیباف برگزاری شد.

در ابتدای جلسه علنی رییس مجلس شورای اسلامی گفت که رییس جمهوری به دلیل سفر و شرکت در اجلاس اکو در جلسه امروز مجلس برای بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش حضور ندارد.

موافقت کمیسیون آموزش مجلس با صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

رضا حاجی پور سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی، گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات را درباره برنامه و صلاحیت «یوسف نوری» وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را قرائت کرد و گفت: وزارت آموزش و پرورش بزرگترین و حساس‌ترین وزارتخانه است. مدیریت نظام تعلیم و تربیت و مدیریت یک میلیون فرهنگی امری حساس است.

نماینده مردم آمل در مجلس با بیان اینکه نیاز امروز جامعه عملیاتی شدن سند تحول آموزش و پرورش است، اظهار داشت: مدیریت آموزش و پرورش باید لزوم تحول در این وزارتخانه را درک کرده و در راستای ارتقای وزارتخانه اقدام کند.

حاجی‌پور با اشاره به بررسی صلاحیت‌های وزیر پیشنهادی در کمیسیون آموزش و تحقیقات، گفت: استعلام مدارک تحصیلی وی شامل کاردانی علوم تربیتی، کارشناسی برنامه ریزی علوم تربیتی، کارشناسی ارشد مدیریت دولتی و دکترای مدیریت گردشگری کودک مورد تأیید وزارت علوم و نهادهای مختلف قرار گرفت.

وی افزود: همچنین بنیاد شهید ۵۵ ماه حضور وی در جبهه و ۵ درصد جانبازی وزیر پیشنهادی را تأیید کرد.

نوری برای اجرای کامل رتبه‌بندی معلمان برنامه دارد

 حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی نماینده مردم بم در موافقت با «یوسف نوری» اظهار کرد: نیروی انسانی مستعد و کارآمد مهمترین ظرفیت کشور است. آموزش و پرورش پایه علمی، فرهنگی و پیشرفت کشور است که اگر خوب عمل کند بخش زیادی از مشکلات کشور حل خواهد شد.

غضنفرآبادی گفت: آقای نوری با توجه به سوابق درخشانی که دارد، می‌توانند در تراز آموزش و پرورش کار کنند. ایشان مسئول پرورشی ایران در دو کشور قطر و بحرین بود همچنین نماینده قرارگاه سازندگی خاتم در دولت بوده و سوابق درخشان دیگری نیز دارد.

نماینده مردم بم گفت: آقای یوسف نوری رزومه موثر در جبهه داشته و برنامه‌های خوبی برای آموزش و پرورش دارند و اجرای سند تحول بنیادین و اجرای کامل رتبه‌بندی معلمان و استفاده از حداکثر بودجه برای تحقق برنامه‌ها از جمله برنامه‌های ایشان است.

حسن نوروزی نماینده مردم رباط کریم  نیز در موافقت با وزیر پیشنهادی، گفت: وظیفه نوری، ارتقاء معیشت فرهنگیان، اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان، مدرسه‌محوری و مهارت‌آموزی دانش‌آموزان و وظیفه مجلس، تدوین قوانین و مقررات برای کمک به وزیر آموزش و پرورش است.

وزیر پیشنهادی برنامه‌اش برای مقابله با مافیای کنکور را اعلام کند

 حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین نماینده مردم کاشمر در مخالفت با «یوسف نوری» با اشاره به اینکه چند سوال جدی درباره برنامه «یوسف نوری» برای چالش‌های حوزه آموزش و پرورش دارم، عنوان کرد: اولین موضوع این است که وزیر پیشنهادی برای مافیای کنکور که سالانه چند برابر بودجه آموزش و پرورش در آن هزینه جابجا می‌شود و کشور را می‌بلعد چه برنامه‌ای دارد؟

نیک‌بین ادامه داد: برنامه شما برای چاپ کتب درسی و حذف مافیای کتب درسی چیست؟ وزارتخانه‌های مختلف هر کدام به نوعی با تعارض منافع مواجه هستند؛ برنامه شما برای تعارض منافع در حوزه آموزش و پرورش چیست؟

وی اظهار کرد: برنامه شما برای تبعیض ساختار یافته در حوزه آموزش و پرورش چیست؟ مهم‌ترین موضوع در آموزش و پرورش همین موضوع تبعیضی است که به شکل ساختار یافته این حوزه را دربرگرفته است.

همچنین هاجر چنارانی در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۷ آذر ماه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، گفت: وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش فردی فرمایشی نیست و بنده مخالفتی با شخص وی ندارم بلکه باید بگویم برنامه‌های یوسف نوری عملیاتی نیست.

وی افزود : بنده فرزند شهید هستم و با مدرک دکتری هنوز از آموزش و پرورش حقوق دریافت می‌کنم و میزان حقوق بنده ۸ میلیون تومان است. این در حالی است که ۶۰ نماینده مجلس به اسم معلم وارد آموزش و پرورش شدند اما الان از وزارتخانه‌هایی چون نفت و اقتصاد حقوق دریافت می‌کنند.

نوری وزیر پیشنهادی: تربیت در نظام جمهوری اسلامی برنامه نیست بلکه هدف است

 یوسف نوری  وزیر پیشنهادی آموزش و پروش در دفاع از خود در جلسه رأی اعتماد اظهار داشت: به فضل الهی در گام دوم انقلاب اسلامی جهشی به سمت تمدن نوین اسلامی داریم که باید نسل تمدن ساز را پرورش دهیم.

وی افزود: ما نیازمند آن هستیم که اهداف متعالی را از عرش به فرش بیاوریم، تصور بنده بر این است که تا زمانی که نتوانیم نمونه عینیت یافته انسان تراز انقلاب اسلامی را پیش روی نظام تعالی و تربیت قرار دهیم اهداف ما ناتمام خواهد ماند.

نوری بیان کرد: امروز خداوند الگوی تربیتی را در مقابل ما مسئول سند تحول بنیادین آموزش و پرورش قرار داده است که باید نمونه آن را مشاهده کنیم.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش ما باید دانش آموزانی با شاخصه‌های علمی در زمینه‌های مختلف تربیت کند که ماحصل آن شهید احمدی روشن و شهید رضایی نژادی باشد که تربیت یافته همین مدرسه‌ها بودند.

وی ادامه داد: تحقق چنین آموزش و پرورشی دور از دسترس نیست، به شرط آنکه از بن دندان معتقد باشیم که مدرسه ما می‌تواند مدرسه تربیتی شهید سلیمانی باشد.

نوری بیان کرد: جایگاه آموزش و پرورش را متأسفانه به یک مسئله درون سازمانی تقلیل داده‌ایم که باید این نگرش تغییر کند و با نگاه ملی به آن نگاه کنیم و میدان داری آن برعهده وزارت آموزش و پرورش است، اگر تربیت انسان مجاهد را شاه بیت آموزش و پرورش می‌دانیم این وزارتخانه را باید در قله قرار دهیم. کشورهای پیشرفته دنیا آموزش و پرورش را در اولویت قرار داده است که چراکه از این نهاد با ایجاد ارزش افزوده می‌تواند به تولید کمک کند.

گفتنی است ، پیش از این آیت الله رییسی رییس جمهوری، حسین باغ گلی و مسعود فیاضی را به عنوان وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس معرفی کرد که آن ها نتوانستند از مجلس رای اعتماد بگیرند.