نیازمند الگوی جامعی از یک برنامه راهبردی برای ستاد تا کف مدارس هستیم

به گزارش رکنا، وی در ادامه به جلسه هیات امنای سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک اشاره و اظهار کرد: در این جلسه به اتفاق آرا حمیدرضا شیخ‌الاسلام به عنوان رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت منصوب شد. از این رو با توجه به توانمندی و برنامه های رئیس این سازمان؛ از همه استان ها انتظار می رود تا در انجام مأموریت‌های این سازمان، تشریک مساعی داشته باشند.

وزیر آموزش و پرورش همچنین اشاره‌ای به اهمیت سالگرد نهم دی‌ماه داشت و افزود: نهم دی ماه روز بیعت مردم با ولایت فقیه است از این رو، این روز اهمیت بسیاری دارد؛ روزی که مردم در مقابله توطئه دشمنان ایستادند.

کاظمی در ادامه با ارائه گزارشی از سفر به استان خراسان شمالی به همراه هیأت دولت گفت: آموزش و پرورش به عنوان دستگاه فعال در اقامه نماز در اجلاس سراسری نماز خوش درخشید. این وزارتخانه همچنین در ساخت نمازخانه تلاش و همت بسیاری داشته است.

وی با بیان اینکه رئیس‌جمهوری در این سفر یک جلسه به آموزش و پرورش اختصاص داد، تصریح کرد: در این جلسه بنا شد، شناسنامه‌ای از همه مناطق از نظر فضاهای آموزشی آماده و تقدیم دولت شود. رئیس جمهوری همچنین در این جلسه تأکید کرد که پای کار آموزش وپرورش خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به نتایج آزمون تیمز و پرلز که از قدیمی ترین آزمون های دنیاست، گفت: با توجه به اهمیت این آزمون‌ها ضرورت دارد برای بهبود وضعیت ایران، برنامه جامع و عملیاتی طراحی شود.

کاظمی ادامه داد: در این زمینه برنامه اقدام می‌خواهیم با هدفگذاری مشخص و معین، سطح رتبه های آزمون های فوق، رشد یافته و مطلوب شود.

وی با اشاره به شاخص های آموزش و پرورش در استان‌ها،‌اظهار کرد: شاخص‌های استانی باید تغییر و رشد پیدا کند؛ برای انجام این اقدام باید نگاه راهبردی در مدیران ایجاد وتبدیل به برنامه عملیاتی شود.

وزیر آموزش و پرورش، پس از ارائه گزارش رضوان حکیم زاده، معاون آموزش ابتدایی، با تأکید بر اینکه معاونت ابتدایی با انعقاد تفاهم نامه‌ای باید شاخص های آموزشی یک الگوی راهبردی از ستاد تا کف مدرسه طراحی کند تا به استناد این شاخص ها عملکرد استان ها ارزیابی و تراز مثبت و منفی آن را محاسبه کرد، گفت: دیگر معاونین  و رؤسای سازمان‌ها نیز باید همین مدل را درسازمان خود اجرایی کنند .