اولین اجلاس اقلیمی قاره آفریقا در کنیا آغاز شد

به گزارش رکنا به نقل از بی بی سی، «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل نیز در این اجلاس سه روزه در «نایروبی»، پایتخت کنیا حضور خواهد داشت.

هدف از این اجلاس، تدوین برنامه‌ای برای ارائه به اجلاس بعدی اقلیمی سازمان ملل (COP۲۸) است.

نمایندگان کشورهای آفریقایی همچنین راه‌کارهای تازه برای کاهش انتشار گازهای کربنی را بررسی می‌کنند.

«جوزف نگانگا»، مدیر اجرایی این اجلاس گفت: کشورهای آفریقایی می‌خواهند با گرم شدن کره زمین مقابله کنند اما با مشکلات مالی جدی روبرو هستند.

«ویلیام روتو»، رئیس جمهوری کنیا هم گفته است: قاره آفریقا می‌خواهد بخشی از راه‌حل مقابله با تغییرات اقلیمی باشد نه قربانی آن.

دمای زمین از زمان شروع عصر صنعتی تاکنون ۱.۱ درجه گرمتر شده و اگر کشورها به شدت از تصاعد گازهای گلخانه‌ای کم نکنند، روند گرمایش ادامه خواهد یافت.

دانشمندان مدت‌هاست هشدار داده‌اند که تغییرات آب و هوایی ناشی از انتشار گازهای گلخانه‌ای که عمدتا خود ناشی از سوختن سوخت‌های فسیلی است، توالی موج‌های گرما را بیشتر، شدید و کشنده‌تر می‌کند. این دانشمندان سال‌هاست که می‌گویند دولت‌ها باید برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای اقدامات جدی انجام دهند.

کارشناسان می‌گویند: امسال ما شاهد رکوردشکنی دما در سراسر جهان بوده‌ایم زیرا تغییرات آب و هوایی همچنان تأثیرات قابل توجه خود را در نقاط مختلف دنیا برجای می‌گذارد.

هشت سال گذشته داغ‌ترین سال‌های ثبت شده در تاریخ کره زمین بوده است. همچنین طبق گفته کارشناسان سازمان جهانی هواشناسی و اداره هواشناسی انگلیس، یکی از پنج سال آینده نیز تقریبا به طور قطع گرم‌ترین سالی بوده که تاکنون ثبت شده است و در همین حال دوره بین سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۷ میلادی گرم‌ترین دوره ثبت‌شده خواهد بود.