رئیس سازمان حج و زیارت:
۲ میلیون و ۷۵۰ هزار زائر مشمول بیمه اربعین هستند
رکنا: رئیس سازمان حج و زیارت گفت: تعداد ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار نفر نام نویسی خود را در سامانه سماح قطعی کرده و مشمول بیمه اربعین می شوند.
به گزارش رکنا به نقل از مهر، جلسه ستاد اربعین حسینی (ع) با حضور رئیس سازمان حج و زیارت، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کربلا و اعضا در کربلای معلی برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در این جلسه اظهار کرد: باید تمامی برنامه ریزی ها به آرامش زائران اربعین منتج شود و در این راستا خادمان تمام تلاش خود را انجام دهند.
وی خطاب به اعضای ستاد اربعین سازمان حج و زیارت افزود: برخی موضوعات در اختیار ما نیست اما آنچه وظیفه ما است باید به نحو احسن انجام گیرد.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه در حال حاضر مواکب برقرار شده و خدمات خوبی میشود گفت: بر اساس بازدید که از مسیر نجف تا کربلا داشتهایم خدمات مواکب به خوبی صورت میگیرد و امیدواریم خادمان تمام تلاش خود را در راستای تسهیل امور زائران فراهم کنند.
سید صادق حسینی رئیس سازمان حج و زیارت نیز در این نشست با بیان اینکه وظیفه سازمان حج و زیارت که ذیل ستاد مرکزی اربعین حسینی فعالیت میکند کمیته ثبت نام و اعزام میباشد که شامل امداد و راهنمایی زائران، نظارت بر بیمه و ثبت نام و اعزام است و در این راستا تمام همت خود را انجام داده است.
وی افزود: از ابتدای نام نویسی در سماح ۳ میلیون و ۲۵۰ هزار نفر تا دیروز در سامانه ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار نفر نام نویسی خود را قطعی کرده و مشمول بیمه اربعین شده اند؛ قیمت بیمه نیز در سامانه ۱۸ هزار تومان تعیین شد که خدمات مناسبی ارائه میدهد و به زائران توصیه میشود حتماً از بیمه استفاده نمایند.
رئیس سازمان حج و زیارت تصریح کرد: ۵۷۰ نفر از کارگزاران در شهرهای نجف و کربلا، کاظمین و سامرا و طول مسیر تردد زائران حضور دارند و در کنار سایر دست اندرکاران همانند نمایندگان بیمه فعالیت میکنند؛ ضمن اینکه بیمه ۵۰ نقطه ایستگاه دارد که ۵۹ دستگاه آمبولانس نیز برای خدمترسانی در نظر گرفته شده است.
حسینی با اشاره به مشکلات روزهای ابتدایی برای زائران گفت: در روزهای ابتدایی مردم قبل از اینکه موکب ها راه اندازی شوند، تشویق به حضور در راهپیمایی اربعین شدند که این موجب بروز مشکلاتی در ابتدای کار شد و در حال حاضر با راه اندازی موکب ها شاهد روند مناسب در خدمت رسانی به زائران هستیم.
وی افزود: تشویق مردم به حضور زودهنگام موجب بروز مشکلات در خدمات رسانی شده بود که در حال حاضر این دغدغه رفع شده است.
رئیس سازمان حج و زیارت، امداد و راهنمایی زائران و گمشدگان را موجب آرامش بخشی به زائران دانست و توصیههایی را به جهت خدمت رسانی هرچه بهتر این افراد مطرح کرد.
وی به زائران اربعین توصیه کرد که پس از توقف کوتاه در نجف و طریق و زیارت کوتاه در کربلا به سرعت به کشور بازگردند تا خدمت رسانی به خوبی به سایر زائران نیز صورت گیرد.
مجتبی کریمی سرکنسول جمهوری اسلامی در کربلا و مسئول قرار گاه اربعین کربلای معلی نیز در این نشست با ارائه گزارشی از خدمات صورت گرفته در بخشهای مختلف به زائران گفت: به دنبال این هستیم که از طریق خط آهن و اتوبوس، روند بازگشت زائران را تسهیل کنیم.
وی در خصوص موضوع اسکان، تغذیه، آب، خدمات درمانی، خدمات به در راه ماندگان و سایر خدمات و مسائل مختلف گزارشی را ارائه کرد و توضیحاتی را در جهت بهبود روند خدمت رسانی بیان داشت.
سرکنسول جمهوری اسلامی در کربلا تصریح کرد: باید راهبرد اعزامها به صورت کاروانی در اربعین نیز مورد بررسی قرار گیرد تا از مشکلات کاسته شود.
در ادامه این جلسه رئیس ستاد اربعین سازمان و همچنین معاون امور عتبات عالیات سازمان و جمعی از اعضای ستاد در خصوص موضوعات مربوط به بیمه، راهنمایی گمشدگان، راهنمایی زائران توضیحاتی را ارائه کردند.
راه اندازی اپ موبایلی زیارت و همچنین نرم افزاری لوکیشن دار که راهنمایی و هدایت زائران در طول مسیر برای یافتن یکدیگر را نشان میدهد نیز از دیگر اقداماتی بود که از سوی افراد نخبه ساماندهی شده است و مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس سازمان حج و زیارت نیز در ادامه ضمن استماع گزارشهای بخشهای مختلف توضیحاتی را در خصوص بیمه و خدمات درمانی مطرح کرد و گفت: در حال حاضر روند خروج از روند ورود شتاب بیشتری گرفته و به زوار اربعین توصیه میکنیم که زمان زیارت خود را مختصر کرده و زودتر به میهن بازگردند.
رئیس سازمان حج و زیارت و نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در پایان از خدمات شبانه روزی اعضای ستاد اربعین سازمان تشکر کرده و بر تسهیل خدمت رسانی به زائران تاکید کردند.
ارسال نظر