برنامه جبران و تثبیت یادگیری در آموزش و پرورش به کجا رسید؟

به گزارش رکنا به نقل از ایسنا، رضوان حکیم‌زاده،  معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ، درباره روند برگزاری و ارزیابی فاز دوم برنامه «جبران و تثبیت یادگیری» که از بهمن ۱۴۰۰ آغاز شده و تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ ادامه دارد و که به منظور جبران افت یادگیری در دانش آموزان دوره ابتدایی درنظر گرفته شده اظهار کرد: این طرح همچنان ادامه دارد و طبق گزارشی که از استان‌ها دریافت کردیم مراحل به خوبی طی شده، دانش آموزان مشمول شناسایی شده و برای آن ها برنامه‌های جبرانی درنظر گرفته شده و در حال اجراست.

وی افزود: دوره‌های آموزشی جبرانی با جذب منابع اعتباری بیشتر در تابستان نیز اجرا خواهد شد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه طرح جبرانی اخیر با استفاده از ظرفیت نیروهای داوطلب و ایثار معلمان پیش رفته است؛ که امید است با توجه به مصوبات مربوط برای جذب اعتبارات، دوره تابستانی جدید به نحو بهتری برگزار شود.   

حکیم‌زاده درباره مشمولان طرح جبران افت یادگیری اظهار کرد: همه دانش‌آموزانی که در سه درس فارسی، علوم و ریاضی توصیف "نیازمند تلاش بیشتر" و "قابل قبول" را در دوره اول و دوره دوم ابتدایی کسب کرده بودند را شناسایی کردیم که از سال گذشته در دوره‌های آموزشی درنظر گرفته شده در استان ها شرکت کرده و طبق آمار که گرفتیم  دوره تابستانی سال گذشته بسیار موفق بود و ۹۰ درصد دانش آموزان مشمول، توانستند با گذراندن ۱۴ جلسه آموزشی، موفق شوند و امیدواریم در دوره امسال هم این اتفاق بیفتد.

وی آمارهایی از دانش آموزان مشمول این طرح نیز اعلام کرد و گفت: در درس فارسی از پایه اول تا ششم ۳۵۹ هزار دانش‌آموز، در درس ریاضی در شش پایه ۵۴۴ هزار دانش‌آموز و در درس علوم تجربی در شش پایه ۲۷۱ هزار نفر مشمول این طرح شدند. البته با توجه به اینکه یک دانش‌آموز ممکن است در یک درس مشکل داشته باشد و دانش آموز دیگر در هر دو درس؛ در واقع این آمار منحصرا تعداد دانش‌آموز نیست بلکه دانش آموز - درس است؛ بنابراین در مجموع یک میلیون و ۶۳۹ هزار و ۲۸۰ دانش‌آموز - درس داریم که ممکن است برخی در یک یا چند درس تکرار شده باشند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش ادامه داد: برنامه‌های جبرانی برای این دانش‌آموزان در استان‌ها در حال برگزاری است و در مرحله اولِ ارزیابی مشخص شد که اکثر دانش‌آموزان جذب شده‌اند.