61 مدیر آموزش و پرورش به دلیل تعارض منافع استعفا کردند

به گزارش رکنا، قاسم احمدی لاشکی، معاون حقوقی و امور مجلس آموزش و پرورش ، در آیین انعقاد و مبادله تفاهم‌نامه همکاری وزارت آموزش و پرورش با جهاد دانشگاهی (مدیریت تعارض منافع در آموزش و پرورش) اظهار کرد: تفاهم‌نامه امروز در راستای جلوگیری از اتلاف منافع، افزایش اعتماد عمومی به نظام سیاسی، ارتقای سلامت نظام اداری و جلوگیری از تاثیر سو استفاده شخصی در انجام وظایف انجام می‌شود که باعث رشد و پیشرفت کشور خواهد شد.

با 184 مشمول بخشنامه تعارض منافع در آموزش و پرورش خداحافظی کردیم

احمدی لاشکی افزود: به دنبال این هستیم بحث مدیریت منافع را در آموزش و پرورش به درستی دنبال کنیم. لایحه مدیریت تعارض منافع چند بار به مجلس رفت و با رأی ۱۷۵ نماینده موافق یک فوریت آن تصویب شد. وزارت آموزش و پرورش پیش‌تر با وجود بخشنامه‌ها این موضوع را با جدیت دنبال کرد؛ لذا برای شناسایی و رفع موقعیت‌های تعارض منافع به صورت چند مرحله‌ای کار را دنبال کرده بودیم.

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش گفت: ۱۸۴ مشمول این بخشنامه شناسایی شدند که یا با آنان خداخافظی کردیم و یا این شناسایی باعث شد امکانات تعارض منافع را رها کردند.

وی همچنین خبر داد: این افراد شامل یک معاون وزیر، ۵ مدیر کل آموزش و پرورش استان، ۳۷ مدیر نواحی، ۱۶ معاون پرورشی، ۴۹ معاون آموزشی، ۸ رئیس اداره، ۱۹ کارشناس مسؤول، ۲۳ کارشناس، ۲ رئیس اداره، ۴ کارشناس مسئول و ۲۰ کارشناس بودند و در نهایت ۱۰۶ توقف فعالیت، ۶۱ استعفا، ۳ مورد بازنشستگی، ۷ جایگزین معاون آموزشی، ۳ انتقال سهام و ۴ تغییر نماینده انجام شد.

لاشکی عنوان کرد: براساس دستور وزیر آموزش و پرورش و با توجه به ظرفیت خوب جهاد دانشگاهی کار مدیریت این امر را شروع کردیم در این برنامه ارائه چارچوب علمی و پرسش‌نامه تنظیمی را برای شناسایی عوامل و فساد اداری دنبال خواهیم کرد.