شهرداری تهران به کم رنگ بودن فضاسازی شهری برای ماه رمضان واکنش نشان داد

به گزارش رکنا، مصطفی زیبایی‌نژاد مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران به انتقادی در رابطه با کم‌رنگ بودن فضاسازی رمضانی امسال واکنش نشان داد و گفت: نقدی که به شهرداری وارد شده، این است که فضاسازی‌ها در تهران برای ماه رمضان کمی کم‌رنگ بوده است، این در حالی است که همانند سال‌های گذشته اقدامات لازم انجام شده است.

زیبایی‌نژاد با اشاره به پویش «زندگی با آیه‌ها» که با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار می‌شود، ادامه داد: اکران‌های شهری در ابتدای ماه مبارک رمضان کمتر بود، اما انتخاب فیلم‌ها و سریال‌ها براساس آیات قرآنی کار جذاب و حرفه‌ای بود که انجام شده است. شاید متوجه فضای معنوی ماه رمضان نشده باشیم، اما فعالیت‌هایی که هرسال انجام می‌شود، امسال نیز انجام شده است.

وی همچنین به برگزاری افطارخانه در بلوار کشاورز اشاره کرد و گفت: سال گذشته این برنامه برگزار شد و امسال نیز نزدیک به 20 شب، برنامه مهمونی شهر فعال خواهد بود. البته با توجه به سردی هوا و پایان سال، برنامه کمی دیرتر شروع شد تا مردم بتوانند بهتر استفاده کنند.

مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: در کنار این برنامه‌ها، طرح آرمان مساجد هم با همکاری مساجد و گروه‌های مردمی اجرا می‌شود که طی آن افطاری‌ای ساده آماده و در سطح شهر توزیع می‌شود. هدف‌گذاری ما برای امسال پخش 7 میلیون افطاری ساده است.

زیبایی‌نژاد در پایان تاکید کرد: فعالیت‌های قرآنی و معنوی و فضاسازی‌های شاد و جذاب در سطح شهر نسبت به سال‌های گذشته چند برابر بوده است و مدیریت شهری تلاش کرده تا در تهران به عنوان ام‌القرا، فضای شاد و معنوی برای شهروندان فراهم شود، هرچند این شهروندان هستند که باید قضاوت کنند و استقبال مردم از برنامه‌ها نشان‌دهنده موفقیت این برنامه‌هاست.

اخبار تاپ حوادث