مازوت سوزی در اصفهان متوقف شد

به گزارش رکنا ، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: با صدور این دستور امروز بطور رسمی مشعل واحدهای مازوت نیروگاه شهید منتظری به صورت رسمی مهروموم شد.

منصور شیشه فروش افزود: در سفر روز گذشته، عباس علی آبادی وزیر نیرو بوضوح وضعیت آلودگی هوای اصفهان را مشاهده کرد و بر همین اساس دستور توقف مازوت سوزی را صادر کرد و امروز نیز در این جلسه اعلام می‌کنیم که مازوت سوزی در اصفهان متوقف می‌شود.

وی گفت: وزیر نیرو در سفر خود به اصفهان با اشاره به احداث دو نیروگاه جدید در کشور اعلام کرد که به زودی مشکل سوخت نیروگاه‌ها برطرف می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: البته اکنون با مساعد شدن شرایط هوا و تأمین گاز نیروگاه‌ها، مازوت سوزی در نیروگاه شهید منتظری قطع خواهد شد.

وی با اشاره به روز‌های ناسالم هوای استان در سال ۱۴۰۳ گفت: تاکنون ۲۱۰ روز هوای ناسالم در استان گزارش شده است که ۱۲۰ روز آن مربوط به نیمه نخست سال بدلیل گرد و غبار و ۹۰ روز مربوط به نیمه دوم سال ناشی از انتشار آلاینده‌های خودرو‌ها و منابع ثابت بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تاکید بر تدوین سند کاهش آلودگی هوای استان بیان کرد: این سند باید توسط تمام دستگاه‌های مربوطه اجرایی شود و محیط زیست نیز بر این فرایند نظارت کند.

وی اضافه کرد: بر همین اساس به دستگاه‌های اجرایی مهلت ۶ ماهه داده شده است تا برنامه‌ریزی لازم را برای اجرای وظایف خود در این سند انجام دهند.

وی افزود: همچنین صنایع موظف شدند وضعیت آلودگی خود را بصورت آنلاین (برخط) به محیط زیست اعلام کنند و خود را با شرایط جدید تطبیق دهند.

شیشه‌فروش بیان کرد: در بخش سوخت نیز تاکید شد که روزانه ۹ میلیون لیتر بنزین «یورو ۴» و ۱۳.۲ میلیون لیتر نفت‌گاز توزیع شود و شرکت نفت اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: نوسازی کارگاه‌های تولید آجر از دیگر موارد مطرح شده در جلسه امروز بود که از واحد‌های تولید آجر ۹۰ واحد متقاضی نوسازی و یک هزار و ۵۶ واحد متقاضی تغییر کاربری هستند.

وی افزود: برنامه‌ریزی شده است تا سه ماه آینده، این واحد‌ها طبق دستورالعمل تهیه شده، از ظرفیت‌های موجود برای نوسازی استفاده کنند.

وی تاکید کرد: وزارت نفت و نیرو باید برنامه‌ریزی لازم را برای تامین گاز نیروگاه‌ها انجام دهند تا از مصرف مازوت جلوگیری شود و آلودگی هوا کاهش یابد.

زمستان گذشته بدلیل وجود ناترازی در مصرف برق و گاز و باوجود صدور دستور مرکز برای استفاده نکردن سوخت مازوت در نیروگاه شهید منتطری اصفهان، بیش از سه ماه است که در آن از سوخت مازوت استفاده می‌شود.

 

  • فیلم لحظات فرود اضطراری پرواز چابهار به تهران در کرمان

اخبار تاپ حوادث