اختراع 16 وسیله برای تسهیل تردد معلولان/ افزایش قیمتها کار را سخت کرده است
رکنا: معلولین قشری هستند که قدرت استدلال و استنباط فکری و تفکر در این عزیزان بالا بوده و غالبا هم به مراحل عالی پیشرفت تحصیلی دست پیدا می کنند و اگر هم ناکام باشند مطمئنا موانع محیطی بوده است که نگذاشته استعداد آنها شکوفا شود اما در عمل وجود یک سری موانع در مسیر زندگی این عزیزان احتمال آسیب های جدی را هم برای خود آنان و هم برای جامعه متصور می کند. وجود نگرش های منفی و آسیب رسان در سطوح مختلف تصمیم گیری جامعه نیز در این عرصه بی تاثیر نیست.
به گزارش رکنا،سبحان الله قورچیان، مخترع و تسهیلگر امور معلولین در این خصوص گفت: من تا این لحظه 16 اختراع انجام داده ام که همگی در راستای تسهیل تردد معلولان بوده است و در همین راستا آموزشگاه رانندگی معلولین را نیز راه اندازی کرده ام.
او افزود: دو مدال طلای جهانی را از مسابقه ها و نمایشگاه مخترعین نابغه بین المللی کره جنوبی و رومانی به خود اختصاص دادم. در نمایشگاه مخترعین توانستم یک مدال طلای اختراع اصیل و یک مدال طلای برترین ها را برای قدردانی از دستاوردم کسب کنم.
این مخترع خاطرنشان کرد: به غیر از این اختراع تاکنون سه دستگاه دیگر شامل آینه افراد تک چشم، پدال های کوتاه و بلند جهت افراد کوتاه قد و تغییر پدال گاز به سمت چپ برای افراد تک پا را نیز اختراع کرده ام. اختراع جهانی خود را که موفق به کسب مدال آن شدم به ثبت اختراع نیز رسیده است.
نصب آینه محدب برای افراد کم بینا
قورچیان ادامه داد: ما در راستای تبدیل خودروی معلولین از حالت دنده ای به اتوماتیک بعضا با تعویض گیربکس و نیز با کلاج برقی و امور مکانیکی به این وضعیت تبدیل می شوند. در بیشترین هزینه ممکن نیز یک دستگاه جک برای افراد کوتاه قد تعبیه می شود تا به راحتی بتوانند رانندگی کنند.
او افزود: ما برای افراد تک چشم نیز آینه محدب قرار می دهیم تا به راحتی بتوانند رانندگی کنند که هزینه ای 100 هزار تومانی دارد و نصب دستگاه جک نیز نزدیک به 3 میلیون و 800 هزار تومان هزینه دارد و گران ترین اقدام برای تسهیل تردد معلولین است. اختراعات من تمامی مجوزهای لازم را از پلیس راهور ناجا اخذ کرده است.
این مخترع اظهار کرد: اختراع ابتدای کار است و در مراحل بعد تجاری سازی و سایر امور نیز باید انجام شود تا یک اختراع قابلیت بهره برداری داشته باشد. این اتفاق خوشبختانه رقم خورده است و در راهور نیز بروشورهایی تعبیه شده است تا معلولین بتوانند از آن طریق با محصولات ما آشنایی پیدا کنند.
این جانباز با اشاره به معضلات پیش روی معلولین گفت: ما برای ساخت اختراعات خود مجبور هستیم که آهن را به صورت آزاد بخریم و این فشاری است که بر این عرصه وارد می شود و با این وضعیت بازار نمی توان قیمت خوبی برای معلولان تعیین کرد و در بسیاری از مواقع ما هیچ افزایش قیمتی بر روی محصولات خود نداریم و از خودمان هزینه می کنیم.
هیچ تسهیلاتی دریافت نکرده ایم
او افزود: تا این لحظه ما هیچ تسهیلاتی دریافت نکرده ایم. در حال توسعه اقدامات خود برای خدمات رسانی به معلولان هستیم و در همین راستا یک کارگاه در شهریار راه اندازی کرده ایم و نزدیک به 5 نفر نیز اشتغالزایی صورت گرفته است. امروز ضرورت دارد تا مسئولین ما به معلولین کمک کنند تا زندگی سخت آن ها با موانع کم تری مواجه شود.
قورچیان تصریح کرد: مسئولین هیچ توجهی به افرادی نظیر ما که امور معلولین را تسهیل می کنند، نمی کنند. ما نباید به دنبال آن ها برویم بلکه آن ها باید از ما مشکلات را پرسیده و در راستای حل آن ها گام بردارند. ما مراجعه کننده از ایالات متحده نیز داشته ایم و از اختراعات ما استفاده کرده است و در کمال ناباوری اذعان می کرد که کیفیت محصولات هیچ تفاوتی ندارد و حتی از استانداردهای ما به شدت راضی بود و از دقت و سخت گیری ما نیز تعجب می کرد تا حادثه ای برای معلولین ایجاد نشود.
برنا
آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
ارسال نظر