تصویب طرح تفصیلی و ضوابط منطقه 22

به گزارش رکنا، علی اشراقی، رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج در توضیح این مصوبه گفت: کلیات طرح تفصیلی ویژه منطقه 22 در مردادماه 98 به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری ایران رسید و در تیرماه سال جاری، تأییدیه شورای اسلامی شهر تهران را گرفته بود.

وی افزود: پس از تأییدیه شورای اسلامی شهر، جهت بررسی نهایی و رفع نواقص، طرح مذکور توسط معاونت شهرسازی و معماری به کمیسیون ماده پنج ارجاع گردید و پس از برگزاری جلسات متعدد کارشناسی کارگروه فنی کمیسیون ماده پنج، اصلاحات لازم صورت پذیرفته و در شانزدهمین جلسه کمیسیون ماده پنج سال جاری مطرح و پس از توضیحات مشاور تهیه‌کننده طرح، با طرح تفصیلی ویژه منطقه 22 موافقت و نقشه‌ها و ضوابط و مقررات اختصاصی آن به تصویب رسید.

 اشراقی گفت: قرار شد شهرداری تهران برابر ضوابط طرح اقدام نموده و حداکثر ظرف مدت 2 ماه دستورالعمل‌های اختصاصی طرح مذکور را  نیز ارائه کند.

وی افزود: هم‌چنین در این جلسه طرحی پیشنهادی با رویکرد الحاق محدوده‌هایی به بافت فرسوده شهر تهران مطرح و پس از توضیحات مشاور، با الحاق 1519 هکتار به بافت فرسوده شهر تهران، شامل 102 هزار و 813  قطعه موافقت شد.

اشراقی گفت: بنابراین طرح، مقرر شد، محدوده‌هایی که دارای 3 شاخص ریزدانگی، ناپایداری و نفوذناپذیری هستند جهت اعمال سیاست‌های تشویقی مبنای اقدامات اجرایی شهرداری تهران قرار گیرد.

وی تأکید کرد: البته محدوده‌هایی که دارای 2 شاخص ناپایداری و ریزدانگی بوده، باهدف ایجاد پیوستگی هر چه بیشتر به بافت فرسوده الحاق شده و بنا شد در صورت تأیید دبیرخانه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران اقدامات اجرایی آن آغاز شود و در محدوده‌های تاریخی ازجمله: روستاها و محلات تاریخی ضوابط میراث فرهنگی نیز لحاظ شود.

اشراقی گفت: در ادامه این جلسه، طرح پردیس شماره 2 دانشگاه علامه طباطبائی در محدوده‌ای به وسعت 14 هکتار واقع در منطقه 22 به تصویب رسید و قرار شد طرح و برنامه جامعی جهت تعیین تکلیف کلیه اراضی و اماکن پراکنده دانشگاه در سطح شهر تهران ارائه‌شده و طرح یکپارچه دانشگاه در محدوده منطقه 22 نیز تهیه شود.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.