برگزاری کلاس درس برای بازماندگان از تحصیل

بازماندگان از تحصیل/ به گزارش رکنا، شهریار فولادوند رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های در این نشست با اشاره به اهمیت اجرای طرح آبا در شرایط کرونا و تعطیلی مدارس گفت: آموزش‌وپرورش در این طرح درصدد است تا در مناطقی که دانش آموزان لازم التعلیم دسترسی به کلاس و درس ندارند و همچنین در زمان‌هایی که مدارس تعطیل است، کلاس درس را برگزار نماید.

فولادوند بیان کرد: روش آموزش در طرح آبا در زمان کرونا طیف گسترده‌ای مخاطب دارد که شاید به‌صورت اجتناب‌ناپذیر دسترسی به امکانات آموزشی نداشته باشند. هرچند معتقدیم که آموزش باید معطوف به تعامل باشد لیکن در شرایط خاص و ضرورت‌ها، به این روش‌ها بسیار نیازمندیم.

وی با اشاره به قانون برنامه ششم توسعه گفت: وزارت فناوری برای مناطقی که بیش از بیست خانوار دارند بستر اینترنت را فراهم کرده است و ما نیز بنا داریم با استفاده از ابزارهای الکترونیکی، اینترنت موجود و با محوریت یک مدیر راهنما، کلاس‌های درس را برای بازماندگان از تحصیل برگزار نماییم.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: علاوه بر این، آموزش‌وپرورش نیز برای دانش‌آموزانی که دسترسی به کلاس و درس ندارند محتوا، درس‌نامه تولید و بسته‌های آموزشی را به این مناطق ارسال می‌نماید.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز با اعلام همکاری گفت: بر اساس نیازسنجی‌های سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و شناسایی بازماندگان از تحصیل در سراسر کشور، این کمیته برنامه‌ریزی خواهد نمود تا در گام اول نسبت به پوشش ده درصد از این دانش آموزان اقدامات لازم را پیگیری نماید.

گودرز شاهمرادی مدیر آموزش الکترونیکی و از راه دور نیز در ابتدای نشست به تشریح و تبیین طرح آبا پرداخت و گفت: اجرای این طرح با استفاده از ظرفیت‌های خیرین، نهادها و مؤسسات بومی و محلی از طریق مدارس آموزش از راه دور مجری با برگزاری کلاس‌ها به شیوه حضوری، نیمه‌حضوری و غیرحضوری با استفاده فن‌آوری‌های نوین و تجهیزات آموزش‌های الکترونیکی از قبیل تلویزیون لپ تاپ و تبلت و ... باقابلیت اجرای برنامه‌های اندروید در هر کلاس، برای دانش آموزان هدف خواهد بود.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.