تکذیب درآمد ماهانه ۱۵۰ میلیاردی آموزش و پرورش از شبکه شاد

آموزش و پرورش / به گزارش رکنا، محمود حبیبی  با اشاره به برگزاری نشست مشترکی با وزیر ارتباطات در روز گذشته اظهار کرد: جلسه خوبی برگزار شد و خروجی های خوبی داشت. وزیر ارتباطات قول همکاری خوبی به ما داد.

وی افزود: مقرر شد در حوزه شبکه شاد و کاهش مشکلات آن و همچنین سایر خدمات آموزشی که وزارت آموزش و پرورش به صورت الکترونیکی ارائه می دهد به ما کمک کنند که کلیات آن با حضور نمایندگان دوطرف در قالب یک کارگروه مشخص خواهد شد. همچنین مقرر شد تفاهم نامه مجددی با وزارت ارتباطات منعقد و اجرا شود.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش درباره احتمال افزایش پهنای باند مورد استفاده در شبکه شاد نیز گفت: پهنای باند خوبی برای شاد درنظر گرفته شده و شاد محدودیت پهنای باند ندارد.

حبیبی ادامه داد: ممکن است سرعت در برخی زمان ها و مناطق به علت کاربران زیاد، کند باشد که در حال کار بر روی زیرساخت های نرم افزاری هستیم. مباحث تکنولوژیک است و چندان به پهنای باند مرتبط نیست. همچنین قرار بر این است در ادامه کار به این سمت حرکت کنیم که چندین قطب هاستینگ در سطح کشور راه اندازی شود تا تنها زیرساخت در تهران نباشد که قول همکاری از سوی وزارت ارتباطات داده شده است.

وی در پاسخ به این پرسش که اظهارنظرهایی منتسب به وی پیرامون درآمد ماهانه ۱۵۰ میلیارد تومانی وزارت آموزش و پرورش از شبکه شاد در فضای مجازی دست به دست می شود، آیا چنین درآمدزایی برای وزارت آموزش و پرورش از این محل به وجود آمده است؟ گفت: خیر، وزارت آموزش و پرورش درآمدی از شبکه شاد ندارد و آن را تایید نمی کنم.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش قبلا هم چنین درآمدی نداشته است اظهار کرد: از زمانی که شاد راه اندازی شده، هیچ گونه درآمدی از این محل عاید این وزاتخانه نشده و برنامه اش هم درآمدزایی از این محل نبوده است.

حبیبی ادامه داد: قطعا یک سوءبرداشت رسانه ای صورت گرفته است. زمانی بحث رایگان شدن یک سوم اینترنت برای شبکه شاد مطرح بود شاید این شائبه همان زمان مطرح شده باشد؛ با این حال آموزش و پرورش هیچ گاه از محل اینترنت مصرفی شاد درآمدی نداشته و حتی اپراتورها نیز به جهت رایگان بودن آن درآمدی از شاد ندارند. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.