شایعات عجیب بینالمللی در دوران کرونا
رکنا: در دوران کرونا شایعات عجیبی در سطح بینالمللی منتشر شد که برخی از آنها حتی خسارتهایی زیادی را به برخی کشورها وارد کرد.
کرونا / به گزارش رکنا، همزمان با شیوع «کروناویروس» در چین، ویروس دیگری نیز در نقاط مختلف دنیا منتشر شد که بر ذهن مردم و جامعه اثر میگذاشت. ناشناختهبودن کروناویروس و ترس و اضطراب ناشی از آن باعث شد که «ویروس شایعه» با سرعت بیشتری نسبت به ویروس اصلی شیوع پیدا کند. گسترش این شایعات مشکلاتی را برای دولتها و کشورهای مختلف به وجود آورده است.
آتشزدن و تخریب دکلهای 5G
در 20 ژانویه سال 2020 میلادی فردی به نام جان گرگوری در یک سایت فرانسوی شایعهای مبنی بر ارتباط شیوع ویروس کرونا و تکنولوژی 5G مطرح کرد. گرگوری در بیان ادعای خود گفت: انتشار ویروس کووید19 با موجهای ناشی از نسل پنجم اینترنت ارتباط دارد. وی برای اثبات حرف خود به نصب آنتنهای 5G سه ماه قبل از شیوع کرونا در شهر ووهان چین اشاره کرد.
این شایعه در بسیاری از شبکههای اجتماعی و فضای مجازی منتشر شد و گمانهزنیهای زیادی درباره آن شکل گرفت. برخی میگفتند که شبکه5G باعث «تابش گسترده» شده است و ویروس کرونا را منتقل میکند. برخی هم ادعا میکردند که این فنآوری و انتشار ویروس کووید19 توسط آن با هدف محاصره زمین استفاده شده است.
این نگرانی که دکلهای 5G باعث شیوع ویروس کرونا شده و این فنآوری میتواند سلامت انسانها را با ویروسهای قویتری تهدید کند، باعث شکلگیری تظاهرات در برخی از کشورها شد. انگلیس یکی از کشورهایی بود که برخی از شهروندان آن مخالفت خود را با توسعه فنآوری5G بروز دادند و با حضور در خیابانهای لندن دست به اعتراض زدند.
اعتراضکنندگان، نسل پنجم اینترنت را عامل اصلی شیوع کروناویروس در جهان میدانستند و درخواستشان این بود که دکلهای نصب شده در کشور انگلستان باید نابود شوند. این افراد در برخی شهرهای انگلستان اقدام به آتشزدن برجهای مخابراتی و تجهیزات ارتباطی کردند.
2 آوریل یک برج بیسیم در شهر بیرمنگام آتش گرفت و فرو ریخت. فردای آتشسوزی برج بیسیم در بیرمنگام، یک دکل مخابراتی در بندر لیورپول در آتش سوخت و چند ساعت بعد یک دکل 5G در همین شهر توسط معترضان آتش زده شد.
بر اساس گزارشهای پلیس انگلستان تاکنون 30 دکل 5G در شهرهای مختلف انگلیس سوزانده شده است. همچنین 80 مورد آزار و اذیت کارکنان بخشهای زیرساختی فنآوری 5G توسط مهاجمان در این کشور گزارش شده است.
در اکثر کشورهای اروپایی شرکت چینی «هواوی» مسئول توسعه فناوری5G است. هیچ یک از رقبای آمریکایی و اروپایی توانایی رقابت با این شرکت چینی را ندارند و تکنولوژی ضعیفتری دارند.
در حالی که هر روز بر تعداد مبتلایان به کروناویروس در کشور انگلیس اضافه میشد، تعداد زیادی از مردم این کشور توصیههای بهداشتی را رعایت نمیکردند. این افراد معتقد بودند که کرونا توطئهای بیش نیست و با از بین رفتن دکلهای 5G هیچکس به کرونا مبتلا نخواهند شد.
پیش از شیوع کرونا، دولت آمریکا مخالفت خود را در مورد توسعه فناوری 5G در کشورهای اروپایی توسط شرکتهای چینی بیان کرده بود. شیوع ویروس کرونا این فرصت را در اختیار آمریکاییها و رقبای شرکتهای چینی قرار داد تا با پخش اینگونه شایعات انگلستان را از امضای قرارداد با شرکتهای چینی منصرف کنند. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر