نخست وزیر عراق: امسال شرمنده زائران ایرانی هستیم / به هیچ وجه اجازه ورود به زوار داده نخواهد شد
رکنا: با شیوع گسترده کرونا در جهان بسیاری از فعالیتهای اجتماعی جوامع مختلف تحت تأثیر قرار گرفتند. این تأثیر در همه جوامع به خصوص در جوامع مسلمان نیز شایع بود و به چشم آمد، از برگزار نشدن مراسم حج تا عدم حضور زوار حسینی در اربعین سالار شهیدان امام حسین(ع). اتفاقی بزرگ که هرساله رخ میداد و شور و شعور حسینی را به همراه داشت اما امسال با توجه به شیوع این بیماری منحوس فقط عراقیها در مراسم پیاده روی حضور پیدا خواهند کرد. حالا مسئولین و مردم عراق از اینکه امسال میزبان زائران امام حسین (ع) نیستند غم بزرگی به دل دارند تا جایی که نخست وزیر عراق در جریان دیدار با سفیر جمهوری اسلامی ایران در این کشور اظهار کرد ما شرمنده زائران ایرانی هستیم.
![نخست وزیر عراق: امسال شرمنده زائران ایرانی هستیم / به هیچ وجه اجازه ورود به زوار داده نخواهد شد](https://cdn.rokna.net/thumbnail/AFZ07csnnRt0/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cxQz5zl_0auuvtfuJ1_NwVg,,/%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA+%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1+%D8%B9%D8%B1%D8%A7%D9%82.jpg)
به گزارش رکنا ، ایرج مسجدی سفیر جهوری اسلامی ایران در عراق در گفت وگو با خبرنگار رکنا اظهار داشت: امسال به دلیل کرونا و جلوگیری از انتشار بیشتر بیماری کرونا دولت عراق تصمیم گرفته است که از جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورها هیچ زائری را نپذیرد و به صورت رسمی این درخواست اعلام شده است. در مراسم اربعین امسال فقط عراقیها شرکت خواهند داشت و از کشورهای دیگر از جمله جمهوری اسلامی ایران زائری را پذیرش نخواهند کرد.
وی در ادامه افزود: مقامات و مسئولین عراقی و مردم عراق از این که امسال نمی توانند میزبان زوار باشند هستند. بالاخره حضور زوار ایران برای آنها بسیار مهم بود این اهمیت تاجایی نمایان است که در جلسهای با با نخست وزیر کشور عراق داشتیم اظهار کردند من در پیشگاه زوار اربعین به خصوص زوار ایرانی واقعا شرمنده هستم.
مسجد ادامه داد:امسال مراسم اربعین توسط مردم عراق برگزار می شود و دولت دخالتی در این موضوع ندارد اما برای زوار عزیز ما و زوار دیگر کشورها تصمیم بر عدم پذیریش است.
سفیر ایران در کشور عراق با بیان اینکه به هیچ وجه اجازه ورود به زوار داده نخواهد شد درباره صدور ویزاهای غیرقانونی و سفر به کشور عراق گفت: اگر قرار بر صدور ویزا باشد این کار از طریق نمایندگیهای رسمی و سفارت عراق در ایران انجام خواهد شد بنابراین درصورتی که ویزا صادر نشود فردی که ویزا نداشته باشد با حضور در مرز برای خود و نیروهای مستقر ادر مرز یجاد زحمت و مزاحمت خواهد کرد.
مسجدی در ادامه اضافه کرد: درخواست بنده این است که هیچ کس تحت تاثیر شایعات مربوط به اخذ ویزا قرار نگیرد چرا که دولت عراق اگر تصمیم به صدور ویزا داشت مثل سالهای گذشته هماهنگی های لازم را انجام می دادیم . به طور مثال سال گذشته ما سه ونیم میلیون زائر از جمهوری اسلامی وارد عراق شدند و خوشبختانه با امنیت و با احترام درمراسم شرکت کرده و به کشور بازگشتند.
وی در پایان افزود: مراسم اربعین با دیگر مراسمهای مذهبی که چندساعته است فرق دارد و در این مراسم بزرگ با یک جمعیت میلیونی طرف هستیم پس بهتر است با توجه به شیوع بیماری کرونا مردم عزیزمان در کشور خودمان ایران مراسم اربعین را هرچه باشکوهتر برگزار کنند.
برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم آواز شاد و شاهکار هوتن شکیبا ! / این بازیگر دست نیافتنیست !
ارسال نظر