توسعه کمّی بازارهای میوه و تره بار نباید ما را از ارتقای کیفیت خدمات غافل کند

میوه و تره بار / سید سعید راد در این جلسه که به بررسی عملکرد میدان میوه و تره بار دریاچه و 11 بازار تابعه آن در منطقه 22 اختصاص داشت، با تاکید بر اینکه توسعه کمّی بازارهای میوه و تره بار نباید ما را از ارتقای کیفیت خدمات در این مراکز غافل کند، گفت: تعداد بازارهای میوه و تره بار این منطقه پایتخت با توجه به تراکم جمعیت و محدوده جغرافیایی آن، از نظر کمّی قابل قبول است. از این رو، لازم است بهبود کیفیت این مراکز و خدماتی که به شهروندان ارائه می‌دهند، در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش رکنا، وی در این جلسه که معاونان و مدیران سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران نیز در آن مشارکت داشتند، با بیان اینکه مدیران میادین میوه و تره بار هر منطقه در تعامل با شهرداری‌های مناطق و نواحی شهرداری، وظیفه هماهنگی درون‌سازمانی و برون‌سازمانی مربوط به مجموعه تحت مدیریت خود را بر عهده دارند، افزود: توقع ما از مدیران، تعامل حداکثری با سایر مجموعه‌ها و نظارت تمام‌وقت بر مراکزی است که مسئولیت آن را بر عهده دارند.

راد با اشاره به اینکه مدیران میادین و رؤسای بازارهای میوه و تره بار به صورت مستقیم با مردم سر و کار دارند و لازم است به نظرات آنها در تصمیم‌گیری‌های سازمانی بها داده شود، تصریح کرد: پوشش همکارانی که در میادین و بازارهای میوه و تره بار فعالیت می‌کنند، از منظر بیرونی مهم است و علاوه بر احترام به شهروندان و مشتری‌مداری، آراستگی ظاهری کارکنان این مراکز نیز اهمیت دارد.

لزوم استفاده از مشارکت بخش خصوصی

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، لزوم استفاده از مشارکت بخش خصوصی در ساخت بازارهای جدید میوه و تره بار را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در فرمایشات خود در روز عید سعید قربان تاکید فرمودند، عزم خود را جزم کرده‌ایم تا با کار جهادی، مسائل و مشکلات موجود را حل کنیم و به حول قوه الهی از وضعیت دشوار اقتصادی خارج شویم.

گفتنی است، در این جلسه سید جلال واحدی، مدیر میدان میوه و تره بار دریاچه، گزارشی از وضعیت موجود، فعالیت‌های جاری و برنامه‌های آتی این میدان و بازارهای تابعه آن که در منتهی‌الیه غربی پایتخت واقع شده‌اند، ارائه کرد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.