صد هزار دانش‌ آموز بازمانده از تحصیل به کلاس درس باز می گردند

بازمانده از تحصیل / مجتبی زینی‌وند در مراسم افتتاح طرح آبا (آشتی با آموزش) در استان کرمان که به‌صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد بر اهمیت بازگشت به تحصیل همه دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل برای دسترسی به توسعه پایدار تأکید کرد.

به گزارش رکنا، وی اظهار کرد: امروز کشور‌های دنیا به آموزش‌وپرورش نگاه فرا وزارتی دارند و همه اجزای مؤثر به کمک آموزش‌وپرورش می‌آیند. خوشبختانه با تصویب قانون شوراها وظیفه آموزش عمومی تا جایی که حتی یک نفر از تحصیل محروم نماند وظیفه دستگاه آموزش ‌و پرورش است که باید با کمک همه دستگاه‌ها، خیرین و سمن‌ها اجرا شود. ما هم امیدواریم بتوانیم از ظرفیت شوراهای آموزش‌وپرورش برای بازگرداندن همه دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به مدرسه استفاده کنیم.

زینی وند درباره آمار دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل گفت: طبق اطلاعات مرکز آمار ایران در سال ۸۰۰ هزار دانش‌آموز که تحصیلات ابتدایی را به پایان رسانده است از ورود به تحصیلات متوسطه بازمی‌ماند.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با ابراز امیدواری از اجرای درست طرح آبا برای بازگرداندن دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در جنوب کرمان گفت: در این راه دست خیرین و سمن‌ها و سایر دستگاه‌ها را می‌فشاریم تا بنا به گفته امیرالمؤمنین بتوانیم در هدایت حتی یک انسان نقشی ایفا کنیم.

زینی وند درباره جزئیات اجرای طرح گفت: با توجه به اینکه از فناوری نوین برای اجرای طرح استفاده می‌شود امیدوار بودیم هر دوهفتم یک‌بار کلاس‌های رفع اشکال را برای دانش‌آموزان داشته باشیم که فعلاً به دلیل کرونا از این ظرفیت حضوری چشم‌پوشی کردیم و به جای آن از ظرفیت‌های آنلاین استفاده می‌کنیم.

وی درباره اهداف پروژه در سال اول اجرا گفت: برای سال نخست اجرای طرح قرار است ۱۰۰ هزار دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل را در کل کشور به مدرسه بازگردانیم که ۵ هزار نفر از این تعداد در استان کرمان هدف‌گذاری شده‌اند. البته فعلاً ۲۸۹۱ نفر در جنوب استان هدف‌گذاری شده‌اند که در ۷ شهر و با مشارکت ۱۱ مدرسه اجرایی خواهد شد.

بر اساس نظر مدیرکل آموزش‌وپرورش کرمان اجرای این طرح ۲۸۹۱ دانش‌آموز را در مناطق جنوبی کرمان تحت پوشش قرار می‌دهد و به مدرسه بازمی‌گرداند.

شایان‌ذکر است، طرح آشتی با آموزش یکی از بسته‌های تحولی است که دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در مناطق روستایی و دورافتاده را با کمک فناوری نوین و مشارکت خیرین و شوراهای آموزش‌وپرورش باکلاس‌های اقماری و آموزش‌های آنلاین تحت پوشش آموزش‌وپرورش قرار می‌دهد. هزینه‌های مادی اجرای طرح در جنوب کرمان را موسسه خیریه دارالاکرام تقبل کرده استبرای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.