پرداخت قبض جریمه تسلیمی
رکنا: رانندگی کردن لذت هایی دارد که این لذت ها بعضا می توانند با مواردی نیز همراه باشد که گاهی آن شیرینی رانندگی را به کام رانندگان تلخ کنند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا ، جریمه رانندگی از جمله همین موارد است که ممکن است گریبان گیر هر راننده ای شود. همان طور که می دانید، جریمه های رانندگی و پرداخت آن ها به طرق مختلفی صورت می گیرد و ما قصد داریم در این مطلب شما را با بهترین روش های پرداخت قبض جریمه تسلیمی آشنا نماییم. با ما همراه باشید.
پرداخت قبض جریمه تسلیمی
رانندگان متخلف که از قوانین راهنمایی و رانندگی سرپیچی می کنند، به شیوه های مختلفی جریمه خواهند شد. امروز به دلیل مکانیزه شدن و استفاده از سیستم های مختلف ثبت و ضبط تخلفات، هیچ گونه سرپیچی از قانون از دید ماموران نیروی انتظامی پنهان نخواهد ماند. ضمن آنکه متخلفین حتما جریمه خواهند شد و می بایست نسبت به پرداخت جریمه ها اقدام نمایند.
اما پرداخت جریمه، مستلزم در اختیار داشتن شناسه قبض و یا خود برگ جریمه است. چنانچه قبض جریمه مستیقما به دست شما داده شود، می بایست از شیوه های پرداخت قبض جریمه تسلیمی استفاده نمایید، در غیر این صورت باید شناسه قبض را دریافت نمایید.
قبض جریمه تسلیمی چیست؟
هنگامی که مامور راهنمایی و رانندگی، به شما ایست دهد و با اخد مدارک کامل ماشین و راننده، قبض جریمه را به مستقیما دست شما دهد، جریمه به صورت تسلیمی خواهد بود. در این حالت تمامی مشخصات راننده و اتومبیل درون جریمه نوشته خواهد شد و قبض به راننده متخلف تسلیم می شود. توجه داشته باشید چنانچه پرداخت قبض جریمه تسلیمی تا مدت 60 روز پس از تاریخ جریمه صورت نگیرد، میزان مبلغ جریمه دو برابر خواهد شد.
قبض های جریمه های تسلیمی امروز کمتر به صورت دست نویس هستند و تمامی جریمه ها با شناسه قبض و به صورت الکترونیکی صادر می شوند. لذا می توان این قبض ها را به طرق مختلفی پرداخت نمود.
برای پرداخت قبض جریمه تسلیمی می توانید از روش های زیر کمک بگیرید.
پرداخت از طریق ATM
قبض های تسلیمی الکترونیکی را می توانید به راحتی با مراجعه به مراکز ATM و یا همان عابر بانک ها، پرداخت نمایید. شما می توانید با داشتن کارت بانک عضو شبکه شتاب و در اختیار داشتن شناسه قبض و شناسه پرداخت موجود روی برگه جریمه، مبلغ جریمه را پرداخت نمایید. حتما پیش از پرداخت، حتما مبلغ جریمه روی قبض را با مبلغ نمایش داده شده روی دستگاه ATM تطابق دهید و رسید چاپی را نیز حفظ نمایید.
پرداخت قبض جریمه تسلیمی از طریق درگاه های پرداخت اینترنتی
همان طور که می دانید امروز درگاه های پرداخت اینترنتی مختلفی وجود دارند که شما می توانید از آن ها برای پرداخت قبوض مختلفی استفاده نمایید که یکی از آن ها، قبوض جریمه هستند. ما به شما پیشنهاد می کنیم از درگاه های پرداخت الکترونیکی مطمئن به منظور پرداخت قبض های جریمه استفاده کنید، چرا که درگاه های نامطمئن ممکن است اطلاعات کارت های بانکی شما را به سرقت ببرند. همچنین لازم است تا پس از تکمیل مراحل پرداخت، شماره پیگیری را یادداشت نمایید تا در صورت لزوم بتوانید پیگیری های پرداخت خود را انجام دهید.
پرداخت قبض جریمه تسلیمی از طریق تلفن
راه دیگر پرداخت قبض جریمه تسلیمی، استفاده از تلفن و تلفنبانک است. بنا بر گفته سردار هادیان فر متقاضیان می توانند با تماس با شماره تلفن 2784- 021، شناسه پرداخت موجود روی قبض را وارد کرده و پس از طی مراحل از طریق تلفن گویا، جرایم رانندگی خود را پرداخت نمایند. لازم به ذکر است که برای این شیوه از پرداخت نیز، به کارت های بانکی عضو شبکه شتاب که دارای رمز دوم هستند، نیاز است.
دستگاه کارت خوان
جالب است بدانید که امکان پرداخت قبض جریمه تسلیمی از طریق دستگاه های کارت خوان عضو شبکه شتاب و یا همان دستگاه POS نیز وجود دارد. کافی است کارت بانکی خود را در قسمت مربوطه بکشید تا منویی برایتان باز شود. سپس می بایست وارد منوی پرداخت شوید و گزینه سایر قبوض را انتخاب نمایبد. بعد با وارد کردن شناسه قبض و پرداخت می توانید جریمه رانندگی خود را به آسانی پرداخت نمایید.
پرداخت قبض جریمه تسلیمی از طریق اپلیکیشن
اگر شما اپلیکیشن های مختلفی چون برنامه خلافی خودرو را روی گوشی خود نصب کرده اید، حتما می توانید در بخش خدمات آن ها، گزینه پرداخت قبوض و یا پرداخت جریمه رانندگی را بیابید. اپلیکیشن های مختلفی در این زمینه فعالیت می کنند که البته ما به شما پیشنهاد می کنیم از اپلیکیشن های معتبر و مجاز برای پرداخت قبوض استفاده نمایید تا از حفظ و امنیت اطلاعات کارت بانکی خود اطمینان داشته باشید.
سخن پایانی
همان طور که خواندید، پس از استعلام خلافی خودرو، روش های پرداخت قبض جریمه تسلیمی متفاوت است و شما می توانید هر یک از این روش های ذکر شده را برای پرداخت جریمه های خود انتخاب نمایید. البته شما می توانید با مراجعه به مراکز پلیس +10 و یا مراجعه به بانک ها نیز جریمه های خود را پرداخت نمایید. اما به دلیل وقت گیر بودن این راه ها، روش های غیر حضوری ذکر شده در بالا، می توانند گزینه های بهتری محسوب شوند.
ارسال نظر