قرنطینه 800 روزه دویست کودک با درد /  هتل بیمارستان نیاز این کودکان+ فیلم
حجم ویدیو: 85.55M | مدت زمان ویدیو: 00:09:48

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، تالاسمی، فانکونی، نقص ایمنی، نارسایی مغزی و... بیماری هایی هستند که فقط با پیوند مغز استخوان درمان می شود. بیماران این دردها اغلب کودکانی هستند  که سال هاست با واژه قرنطینه آشنا شده اند . اگر ما این روزها قرنطینه را تجربه می کنیم آنها با درد و رنج روزهای قرنطینه را پشت سر می گذارند.  قرنطینه هایی که بیش از 90 روز گاه تا بیش از 800 روز هم طول می کشد.

نقص ایمنی: نبود سیستم دفاعی در بدن... فانکونی: کم خونی آپلاستیک... تالاسمی: نوعی اختلال خونی ارثی... اسکم مغزی: نارسایی مغزی...

تقریبا 200 کودک ایرانی، سالانه به این بیمارها مبتلا می شوند...

کودکانی که در طول درمانشان باید در حبس بمانند...

با درد... قرنطینه با درد...

حصر در اتاق از 90 روز تا 800 روز...

آشنایی با 10 اتاق قرنطینه

سال 91 چند  دانشجو دور هم جمع شدند تا تعدادی از بچه های بیمار را خوشحال کنند. برای بچه های سرطانی اسباب بازی خریدند و رفتند محک، اما اجازه ندادند که همه با هم بچه ها را ببینند. گفتند یک نماینده می تواند اسباب بازی ها را به بچه ها بدهد. آنها دنبال جای دیگری گشتند و در این راه با بیمارستان شریعتی آشنا شدند.

در بیمارستان شریعتی یک سالن قرنطینه با 10 اتاق قرنطینه  وجود داشت البته باید گفت دارد .

آن روز اولین روزی بود که این دانشجویان به آن بیمارستان قدم گذاشتند و با این کودکان آشنا شدند و پس از آن دیگر نتوانستند که آنجا را رها کنند. نتوانستند چشمان ، صدا ، لبخند و اشک های این کودکان را از ذهن دور کنند و دغدغه سلامت آن کودکان ، در وجودشان همیشگی شد.

 کودکانی که اکثرا از شهرستان های دورافتاده یا محروم به تهران می آیند تا بیماری های خود را در بیمارستان ها جا بگذارند. اما...

درد و رنج کودکان قرنطینه شده

حسین کلهر، مدیریت خیریه ترنم در گفتگو با خبرنگار اجتماعی رکنا می گوید: این بچه ها مجبورند در اتاق ها گاهی تا سه ماه هم قرنطینه باشند. با درد و رنج...

آنها علاوه بر یک سرم در دستشان، یک سرم هم در سینه دارند و شیمی درمانی پشت شیمی درمانی را تحمل می کنند. آنها نمی توانند از اتاق هایشان بیرون بیایند یا ملاقاتی داشته باشند. در اتاق های ایزوله تنها با مادرشان سرمی کنند و فقط کادر درمانی همدم دردهایشان هستند.

هزینه های درمانی

کلهر با اشاره به این که بیمارستان هزینه آنچنانی ندارد، تاکید می کند: اما ترخیص از بیمارستان پایان داستان این بیماری نیست. کودکان بعد از آن باید تا روزها و گاه تا چند سال در قرنطینه خانگی به سر ببرند . نمی توانند از خانه بیرون بیایند مگر برای رفتن به بیمارستان، آزمایشگاه یا معاینه پزشک.

اکثر هزینه بیمارستان از سرمایه کشوری پرداخت می شود.ترخیص کودکان از بیمارستان شریعتی چیزی حدود 2-3 میلیون تومان و ترخیص از بیمارستان طبی کودکان چیزی حدود 15 تا 20 میلیون تومان هزینه دارد.

از قرنطینه به قرنطینه

ترنمی ها  برای آن که صدای این کودکان را به مردم برسانند، از هنرمندان، ورزشکاران و افراد مشهور کمک خواستند. یکی برای کودکان قصه گفت،یکی دیگر شعر خواند، آن یکی ساز زد و دیگری... همه جمع شدند کوچک و بزرگ، زن و مرد، مشهور و غیرمشهور تا برای کودکان ترنم فیلم هایی بسازنند و بگویند ما به شما فکر می کنیم... می شناسیم تان و دردهایتان را می فهمیم... شاید حس نکنیم کودکی پردرد یعنی چه اما، حتما آن را می فهمیم.

علی خرم، استراتژیست و طراح کمپین از قرنطینه به قرنطینه می گوید: 600فیلم از سراسر ایران که نه از سراسر دنیا برای کودکان ترنم ارسال شد تا کمپین «از قرنطینه به قرنطینه» به موفقیتی چشمگیر دست یابد. کمپینی متعلق به کودکان ترنم...

خانه هایی که ترنم می خواهد

سارا حدادی، استراتژیست و طراح کمپین از قرنطینه به قرنطینه نیز در گفتگو با خبرنگار رکنا می گوید: هر خانه ای نمی تواند این بچه ها را در خود جای دهد. آنها باید در خانه هایی باشند که کاملا ایزوله شده است. آنها نیاز به هتل بیمارستان دارند. اغلب هتل بیمارستان ها در خارج ایران  با اسپانسرها تامین می شوند. مثلا در آمریکا مک دونالد اسپانسر خانه های ایزوله کودکان در قرنطینه است.

وی می افزاید: خیریه ترنم با نهادهای ثروتمندی همچون بنیاد مستضعفان یا ستاد اجرایی فرمان امام رایزنی کرده است تا  شاید بتوانند خانه های مصادره ای را برای کودکان ترنم مجهز کنند اما هنوز معلوم نیست که این نهاد خانه ها متروکه خود را به ترنم بدهند تا آنها خانه ها را مجهز و ایزوله کرده و آینده سازان این مرز و بوم را از بیماری و قرنطینه نجات دهند.

بچه های قرنطینه شده را دریابیم

این روزها همه طعم قرنطینه را چشیده ایم  . مزه شیرینی نداشت . تلخ بود. سخت بود و هست...

نیازی نیست دیگر کسی برایمان حال و روزگار در قرنطینه محصور مانده ها را تعریف کند و ما تجسم.

همه تجربه کردیم اما بدون درد برای این که سلامت بمانیم... اما، این کوچولوهای دوست داشتنی بیمارند، در قرنطینه اند و نیاز به توجه ما دارند... به محبت ما و این که بدانیم آنها یک خانه می خواهند... تنها یک خانه کوچک برای طول درمان تا  بتوانند زنده بمانند.... بیاییم دست به دست هم دهیم به مهر...

شماره کارت: 6369497010001519

شماره حساب: 10991118340881

شماره شبا: IR050650109901101834088001

نزد بانک حکمت ایرانیان

به نام خیریه تعالی راه نیکی و مهر تهران

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.