یک فعال اجتماعی خبر داد:
90 روستای سیستان و بلوچستان در محاصره سیلاب/نیروهای امدادی راهی برای کمک رسانی ندارند+فیلم
رکنا: یک فعال اجتماعی در سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر 90 روستای اطراف میرجاوه فاقد راه ارتباطی هستند و نیروهای هلال احمر، بخشداری و ستاد بحران نمی توانند به این روستاها دسترسی پیدا کنند.
به گزارش گروه اجتماعی رکنا، بارندگیهای سیلآسا سراسر استان سیستان و بلوچستان را با مشکلات عدیده ای روبرو کرده و در جنوب این استان موجب طغیان رودخانههای فصلی، بسته شدن برخی راههای ارتباطی و قطع ارتباط تعدادی از روستاها و نقاط شهری شده است. از سوی دیگر بارش برف در سیستان و بلوچستان ساکنان این استان را با چالش جدیدی روبرو خواهد کرد.
پرویز آلژیگی، یک فعال اجتماعی در سیستان و بلوچستان در مورد شرایط میرجاوه و روستاهای اطراف آن به خبرنگار اجتماعی رکنا گفت: در حال حاضر 90 روستای اطراف میرجاوه فاقد راه ارتباطی هستند و نیروهای هلال احمر، بخشداری و ستاد بحران نمی توانند به این روستاها دسترسی پیدا کنند. در حال حاضر با تلفن یا بی سیم های بسیج با این روستاها ارتباط داریم و بارندگی ها تمام شده و نیروهای امدادی منتظرند تا آب فروکش کرده و برای کمک و برآورد خسارت ها اقدام کنند. این 90 روستا با مشکلاتی روبرو شده اند اما به دلیل آن که اکثرا دامدار هستند می توانند تا چند روز مایحتاج موادغذایی خود را برای چند روز تامین کنند. چند روز قبل ستاد بحران هشدار داده بود ساکنان استان برای 72ساعت موادغذایی خشک داشته باشند. زمین های کشاورزی بسیاری تخریب شده است اما با توجه به وسعت استان ترتیب اثر داده نشد. اما هنوز از تخریب خانه ها خبری نداریم.
او در پاسخ به این سوال که آیا امکان امدادرسانی از طریق بالگرد وجود دارد یا خیر؟ گفت: درخواست بالگرد داده بودیم ولی وسعت استان زیاد است و ستاد بحران در حد وسع و تجهیزات خود خدمات می دهد. در حال حاضر در جنوب استان سیستان و بلوچستان شرایط بغرنج تر بوده و آب وارد خانه ها شده است. در حال حاضر این بخش از استان تلفات جانی نداشته است.
آلژیگی با اشاره به فعالیت سازمان های مردم نهاد، تاکید کرد: تنها کاری که این سازمان ها می توانند انجام دهند جمع آوری کمک های مردمی است. مجمع ملی سازمان های مردم نهاد در حال حاضر برای جمع آوری کمک های مردمی فراخوان داده است. سازمان های مردم نهاد بیشتر از این ابزاری در دست ندارند و صرفا مشارکت های مردمی را جذب می کنند تا مایحتاج اولیه (موادغذایی، پوشاک و مواد بهداشتی) را تامین کنند.
خبرنگار: پریسا هاشمی
برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر