مسافران شهری به امنیت روانی و حریم شخصی نیاز دارند /حقوق شهروندی ،حق گمشده مسافران شهری

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی رکنا، وقتی صحبت از استفاده شهروندان از حمل و نقل عمومی می شود و مدام تاکید می شود که از سفرهای تک نفره با خودروهای شخصی در شهر خودداری کنند باید به حق و حقوق آنان نیز توجه شود .

الهام امین زاده درباره حقوق شهروندی مسافران به رکنا چنین گفت: در حمل و نقل عمومی باید حریم خصوصی، امنیت مسیر، امنیت روحی و روانی فرد در طول مقصد به مبدا باید رعایت شود تا افراد با تمرکز به شغل و کار خود بپردازند. وجود فشار روحی و روانی در وسیله نقلیه عمومی قطعا در شغل و زندگی افراد تاثیر مستقیم می گذارد و مشکلات و آسیب های اجتماعی را در پی خواهد داشت.

معاون حقوقی سابق رئیس‌جمهور توضیح داد: اداره امور کشور می تواند با توجه به بحث ساده حمل و نقل عمومی راحت تر صورت گیرد، چرا که امنیت و آرامش حمل و نقل عمومی در افراد انگیزه و انرژی می کند و بهره وری آنها افزایش می یابد. یک کارمند می تواند به دلیل فشارهای عصبی که در مسیر رسیدن به محل کار داشته، ارباب رجوع را اذیت  کند و ارباب رجوع این فشار را به دیگران انتقال  دهد. قاعدتا مسافران ترجیح می دهند در محیط اختصاصی خود طی مسیر کنند.باید  خواست مسافران مبنی بر امنیت عمومی در حمل و نقل عمومی تامین شود. هر فرد می خواهد در حریم امنیتی خود قرار گیرد نه آن که به راحتی وارد حریمش شوند و او با روحیه خسته و عصبی  به مقصد برسد.

الهام امین زاده با اشاره به آلودگی هوا افزود: میزان آلایندگی کارخانه ها و سوخت منازل زیاد است و طبق آمار خودروها درصد زیادی از آلودگی را به خود اختصاص نداده اند. با این وجود برای کمک به آلودگی و آرامش عمومی جامعه بهتر است ترافیک کنترل شود و یکی از راه های کنترل ترافیک ، تردد کمتر خودروها است که با احترام به مسافر و تامین کمبود های حمل و نقل عمومی می توانیم به کاهش تردد خودروهای تک سرنشین برسیم و از آلودگی شهر کاسته شود.

 

خبرنگار: پریسا هاشمی

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.