قصور پزشکان و دندانپزشکان در دفن بهداشتی پسماندهای عفونی معضل یاسوجی ها
رکنا: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تنها 10 درصد پزشکان و 25 درصد دندانپزشکان برای تعیین تکلیف پسماندهای عفونی همکاری میکنند.
به گزارش رکنا، نشست کارگروه پسماند پیش از ظهر امروز به ریاست عزیز فیلی معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
یکی از دستور کارهای این نشست برگزاری نشست شهرداری یاسوج، سازمان نظام پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و محیط زیست برای تعیین تکلیف مدیریت پسماندهای عفونی تولیدی مراکز غیردولتی و خصوصی( کلینیکها، آزمایشگاه و مطب ها بود) که در صورت عدم اجرای مصوبات این کمیته مراکز فوق به مراجع قضایی معرفی شود.
در خصوص این مصوبه محمدمهدی بانشی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گفت: در 6 بیمارستان دولتی استان دستگاه زباله نصب شده است.
وی مشکل دانشگاه در اجرای نشدن این مصوبه را در عدم همکاری پزشکان و دندانپزشکان عنوان کرد و گفت: تنها 10 درصد پزشکان و 25 درصد دندانپزشکان مراکز خصوصی پسماندهای عفونی را تعیین تکلیف میکنند.
این مسوول از عدم همکاری پزشکان و دندانپزشکان انتقاد کرد و با بیان اینکه سازمان نظام پزشکی استان به این موضوع ورود پیدا کند،گفت: جرائم عدم همکاری پزشکان برای تعیین تکلیف پسماندهای عفونی مراکز خصوصی بازدارنده نیست.
وی بیان کرد: خوشبختانه 100 درصد آزمایشگاههای استان زبالههای عفونی خود را تعیین تکلیف و بهداشتی دفن میکنند اما در مراکز خصوصی با قصورهایی مواجه هستیم که امیدواریم نظام پزشکی به این موضوع ورود پیدا کند.
در ادامه این نشست عزیز فیلی معاون امور عمرانی بر ورود سازمان نظام پزشکی به موضوع پسماندهای عفونی مراکز خصوصی پزشکی تأکید کرد و گفت: نظام پزشکی مراکز خصوصی را مکلف به تعیین تکلیف پسماند عفونی کند در غیر اینصورت برخورد قانونی صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه پسماندهای عفونی باید به خوبی جمعآوری و دفن شوند، عنوان کرد: قابل قبول نیست که 10 یا 25 درصد پزشکان و دندانپزشکان در این خصوص همکاری میکنند، پسماندهای عفونی موضوع مهمی است اما متاسفانه مطبها و درمانگاهها خصوصی ضعیف عمل کردند که سازمان نظام پزشکی به موضوع ورود پیدا کند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر