از ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان سهم ملی نبرده‌ایم

‌غلامرضا مالکی در گفت وگو با ایسنا- ‌افزود: نباید سیستان و بلوچستان را با توجه به پهناوری آن با دیگر استان ها مقایسه کنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان در ادامه گفت: در سال گذشته، دو هزار و 100 میلیارد تومان اعتبار داشتیم که 40 درصد اعتبارات تخصیص پیدا کرد و بر اساس آن بعد از سال ها دولت مجبور شد به چاپ اوراق خزانه اسلامی رو آورد که نقدینگی استان در سال گذشته فقط حقوق کارکنان طرح بود.

وی افزود: 88 درصد اسناد خزانه در سال 96 جذب شد، امسال دو هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص پیدا کرده است که با وجود مشکلات کشور 272 میلیارد تومان آن نقدی دریافت شده و 600 میلیارد تومان هم اسناد خزانه بود.

مالکی با بیان این که باید 30 درصد پروژه های استان به بخش خصوصی واگذار شود، گفت: با وجود همه پیگیری‌های انجام شده حتی نتوانستیم کمتر از 10 درصد را به بخش خصوصی واگذار کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اعتبارات عمرانی استان در قسمت استانی دو هزار میلیارد تومان است که با اعتبارات ملی و جاری به بیش از 10 هزار میلیارد تومان می رسد که ناکافی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی امکان تکمیل طرح‌های نیمه تمام در کشور وجود ندارد، بنابراین این طرح ها باید به بخش خصوصی واگذار شود.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه دولت تنها زیرساخت ها را برای ایجاد اشتغال فراهم می کند، بنابراین باید از طرفیت بخش خصوصی در ایجاد اشتغال بهره گیریم‌.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان گفت: از توان بخش خصوصی داخلی برای ایجاد سرمایه گذاری در این استان باید استفاده کنیم‌.

وی تاکید کرد: باید ظرفیت ها و بسترهای لازم برای سرمایه گذاری خارجی در سیستان و بلوچستان را فراهم کنیم.

مالکی اظهار کرد: اگر مشارکت بخش خصوصی را در طرح ها داشته باشیم، بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید