جلالزایی مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان از برگزاری جلسات با مسئولان کشور عمان در زمینه توسعه توریسم میان دو کشور اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین موارد مورد بحث خواهرخواندگی بندر صحار عمان و بندر چابهار ایران است که امیدواریم در آینده‌ای نه چندان دور شاهد اجرایی شدن آن باشیم.

به گفته این مقام مسئول در استان سیستان و بلوچستان، این اقدام در ایجاد همبستگی و توسعه روابط فرهنگی، اقتصادی، بازرگانی که نهایتا رونق و رواج گردشگری و دوستی بیشتر ملت‌ها را به همراه خواهد داشت حائز اهمیت است.

وی در ادامه بیانات خود به برگزاری نمایشگاه گردشگری سلامت عمان و حضور ایران در این نمایشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: ظرفیت‌های گردشگری سیستان و بلوچستان در نمایشگاه گردشگری سلامت عمان معرفی شد.

وی افزود: چاپ بروشور‌های دوزبانه، ارائه بسته‌های فرهنگی و معرفی ظرفیت‌های درمانی و جاذبه‌های گردشگری استان از جمله اقداماتی است که در راستای معرفی استان در این نمایشگاه صورت گرفت.

جلال زایی افزود: نشست با فعالین بخش خصوصی و توراپراتور‌ها و شرکت‌های فعال در زمینه تور‌های ورودی از دیگر برنامه‌ها بود که سیستان و بلوچستان در این نمایشگاه به عنوان مقصد جدید گردشگری ایران معرفی شد.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه بیش از ۲۵ درصد جمعیت کشور عمان را اقوام بلوچ تشکیل می‌دهند، بیان داشت: حضور در نمایشگاه گردشگری سلامت عمان فرصت بسیار خوبی برای استان سیستان و بلوچستان بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: امیدواریم با تداوم حضور استان سیستان و بلوچستان در چنین نمایشگاه هایی، همه دستگاه‌ها با هم مشارکت و هم افزایی داشته باشند تا از چنین فرصت‌هایی نهایت استفاده را برده و گردشگری استان را بیش از پیش معرفی کنیم.

این مسئول ادامه داد: استان سیستان و بلوچستان یک استان متفاوت با ظرفیت‌های فراوان است و این نمایشگاه فرصتی برای معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها بویژه توانمندی‌های درمانی و گردشگری سلامت استان است.

وی درباره دستاورد‌های حضور در نمایشگاه گردشگری سلامت عمان گفت: دستاورد بزرگ این حضور این بود که توانستیم برای جشنواره فرهنگی هنری و گردشگری شب‌های فرهنگی سیستان و بلوچستان در عمان و اجرای موسیقی بلوچستانی و سیستانی در سالن بزرگ اپرای سلطان مسقط برنامه ریزی کنیم.

به گفته مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان، دستاورد دیگر حضور در این نمایشگاه جذب چند سرمایه گذار عمانی بود که به دنبال سرمایه گذاری در زمینه گردشگری در سیستان و بلوچستان هستند.

وی یادآور شد: در عمان جلساتی با سفیر ایران در این کشور، ایرانی‌های مقیم عمان و مسئولان آژانس‌های مسافرتی عمان برگزار شد که به زودی در این زمینه شاهد اتفاقات خوبی در استان خواهیم بود.

این مقام مسول در استان سیستان و بلوچستان افزایش پرواز‌ها از مسقط به چابهار و از مسقط به زاهدان و نیز لغو روادید عمانی‌ها به ایران را از دیگر دستاورد‌های مهم حضور در نمایشگاه گردشگری سلامت عمان، اعلام کرد.

وی همچنین از پیگیری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان جهت برگزاری اجلاس وزرای گردشگری کشور‌های حاشیه اقیانوس هند در چابهار خبر داد و گفت: هم اکنون در حال رایزنی و برنامه ریزی در این خصوص هستیم.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید