رفع همپوشانیهای بیمهای با سازمان تامین اجتماعی
رکنا: مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، گفت: یکی از مهمترین اهداف ما در سال جاری، منظم کردن پرداختها است که مورد تقاضای ارائه دهندگان خدمت نیز بود و در حال حاضر نیز محقق شده است.
به گزارش رکنا، مهندس طاهر موهبتی در نشست هم اندیشی با اصحاب حوزه سلامت استان البرز گفت: یکی از نقدهای جدی بر ما این است که خیلی کم با شرکای کاری و مردم برای انجام کارها صحبت میشود. در نتیجه گاهی انتظارات ارائه دهندگان خدمت از توان دستگاههای دولتی خارج است و منجر به قضاوتهایی میشود. وقتی محدودیتهایی در تجویز پزشکی ایجاد میشود و در محیطی زمینه این کار فراهم نشده، خدمت گیرنده و ارائه دهنده خدمت و بیمهگر دچار مشکل میشوند. در نتیجه باید جلسات هم اندیشی برگزار شود تا هر دو طرف با مشکلات یکدیگر آشنا شوند.
وی افزود: یکی از مهمترین اهداف ما در سال جاری، منظم کردن پرداختها است که مورد تقاضای ارائه دهندگان خدمت نیز بود و در حال حاضر نیز محقق شده است.
موهبتی با بیان اینکه بخش خصوصی و دولتی بیمارستانی باید برای مدیریت منابع به سازمان بیمه سلامت کمک کنند تا در این زمینه موفقیت حاصل شود، اظهار داشت: در حال حاضر، بخش عمده ای از همپوشانی بیمهای حذف شده، راهنماهای بالینی نوشته شده و استقرار سازمان الکترونیک از جمله مهمترین برنامههای سازمان بیمه سلامت است.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با اشاره به رفع همپوشانیهای بیمهای با سازمان تامین اجتماعی، بیان کرد: در حال حاضر، اگر کسی به بیمارستان دولتی مراجعه کند و دو بیمه داشته باشد، رفع هم پوشانی میشود.
رییس هیات مدیره سازمان بیمه سلامت با بیان اینکه بر اساس بند ت ماده ۷ قانون Law برنامه ششم توسعه و ضوابط اجرایی قانون بودجه، موظف هستیم خرید خدمت را در سقف بودجه انجام دهیم، افزود: تا وقتی مدیریت منابع را انجام نمیدادیم، میگفتند منابع سلامت مدیریت نمیشود. وقتی مدیریت منابع را آغاز کردیم، شروع به تخریب طرح تحول سلامت کردند. این در حالی است که بیمه رایگان ارتباطی به طرح تحول سلامت ندارد.
وی با اشاره به خروج داروهای بدون نسخه از پوشش بیمه گفت: انجام این کار، مدیریت منابع نبود، بلکه اصلاح رفتار جامعه بود. هیاهوی زیادی در این رابطه اتفاق افتاد، اما تاکنون حتی یک مورد جهانی به ما ارائه نکردند که داروهای بدون نسخه تحت پوشش بیمه باشد. ما به جز صیانت از منابع مالی، صیانت از سلامت مردم را نیز بر عهده داریم.
به گزارش وبدا، موهبتی در پایان اظهار کرد: حمایت از بخش خصوصی یکی از مسائل مورد توجه ما است که حتما ادامه پیدا میکند.
گفتنی است در این نشست، هیات رییسه دانشگاه ها، هیات رییسه نظام پزشکی استان، روسای انجمن های علمی و روسای انجمن های علمی و روسای بیمارستان های خصوصی و دولتی البرز نیز حضور داشتند.
همچنین مهندس طاهر موهبتی در دیدار با استاندار البرز اظهار کرد: سازمان بیمه سلامت، فعالیتهای گستردهای را آغاز کرده است. در استان البرز حدود ٤٥٠ هزار نفر تحت پوشش داریم که ٨٥ درصد آنها رایگان هستند. سالانه حدود ٢٧٠ میلیارد تومان توسط سازمان بیمه سلامت در این استان هزینه میشود که حدود ١٧ درصد درآمد از آن از درون استان تامین شده و بقیه توسط سازمان بیمه سلامت تامین می شود.
وی در ادامه افزود: شرایط بهداشت و درمان در استان البرز مناسب است. تمام تلاشمان این است که با وجود شرایط اقتصادی کشور، حمایتهای بیشتری از بیمه شدگان و ارائه دهندگان خدمت انجام شود.
مهندس موهبتی با بیان اینکه بیمه رایگان سلامت همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: البته بیمه رایگان مخصوص محرومین و مستضعفین است و تلاش میکنیم محرومی در کشور نباشد که از حمایت بیمه سلامت محروم بماند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، گفت: سازمان برنامه و بودجه نیز حمایتهای خوبی از بیمه سلامت انجام داده و این موضوع جای تشکر دارد.
مهندس موهبتی ادامه داد: در کرج، معوقهای در بخش داروخانه ها از سال ٩٦ نداریم، اما ٣.٥ ماه در بخش دولتی بیمارستانی و ٥ ماه در بخش خصوصی بیمارستانی معوقه وجود دارد و امسال اولین سالی است که بیمارستانها در فروردین خدمت ارائه کردند و ما در اردیبهشت ماه پرداختی آنها را انجام دادیم.
وی با بیان این که درباره مدیریت منابع نیز کارهای مناسبی انجام شده، افزود: استقرار سازمان الکترونیک و راهنماهای بالینی نیز در سازمان بیمه سلامت به صورت جدی در حال انجام است.
همچنین محمدعلی نجفی، استاندار البرز نیز در این دیدار ضمن تقدیر از اقدامات سازمان بیمه سلامت، به تشریح وضعیت کلی بهداشت و درمان استان البرز پرداخت و گفت: استان البرز از لحاظ صنعت داروسازی نیز در شرایط مناسبی قرار دارد و وزیر بهداشت در چند ماه اخیر ۷ سفر به استان البرز داشت و از شرایط بهداشت و درمان استان بازدید کرد.
استاندار البرز در پایان با اشاره به اقدامات مناسب بهداشتی و درمانی به واسطه اجرای طرح تحول سلامت در این استان، خاطرنشان کرد: در سالهای ۹۱ و ۹۲ مشکلات زیادی در حوزه سلامت وجود داشت و اثرات بدی نیز بر بیماران گذاشته بود، اما اجرای طرح تحول سلامت توانست شرایط بهداشت و درمان کشور و استان البرز را متحول کند.
ارسال نظر